sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Meidän pihan kukat

Tykkäsin todella paljon, kun Nelliinan Pätsiniemi -blogissa tuli kuvia pihalle ilmestyvistä kukista. Nyt meillä on samanlainen tilanne, että ollaan ostettu talvella kämppä eikä ole mitään hajua mitä tonne ulos putkahtelee. Edellinen asukas sanoi käyneensä vain pari kertaa takapihalla eikä tiennyt sielä olevista kasveista juuri mitään. Olettaisin siis, että sieltä putkahtelee jotain monivuotisia juttuja pintaan ja niitä alan yrittää tunnistamaan.


Oikein iloinen yllätys oli, kun vadelmapensaan (?) alta löytyi sinivuokkoja! Sinivuokot ovat selkeästi yksi kevään saapumisen merkeistä ja nyt se merkki löytyy omalta takapihalta. Naapurillakin näkyi olevan kiva sinivuokkorivistö pihan perällä.


Erivärisiä Krookuksia puskee myös nyt pintaan! Meillä ei ole kotona muistaakseni ollut koskaan Krookuksia enkä niistä oikeen mitään tiedä, mutta eipä tunnu haittaavan kun ne sieltä itsekseen nousee. Tälläiset yllätykset on kyllä ihan hyvä tietää ettei vahingossa ala uusia kukkia istutellessa kaivamaan kauniita kukkia pois penkistä. Siniset ja valkoiset kukat ovat perisuomalaisesti samassa penkissä ja keltaiset omassaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti