torstai 8. elokuuta 2013

Problems in da house


Moro!

Toivottavasti en ole maailman ainut vuokralainen, joka kuvaa uuteen kämppään muuttaessa löytämiään vikoja tässä uudessa kämpässä, ettei sitten pois muuttaessa kukaan voi väittää niitä mun tekosiksi. Tälläistä tein tossa yks päivä meidän uudella asunnolla ja nyt tekin pääsette nauttimaan näistä vuokra-asumisen vioista ja tutustumaan meidän uuden kodin ongelmiin.

Suurin murheen kryyni meillä on suihku. Se näyttää jotenkin homehtuneelta, ei tosin haise mitenkään ja talon huoltomieskin sanoo, ettei se hometta ole, että se on joskus tutkittu. Kuitenkin,vaikka kämppä näyttää muuten hyvältä niin tuo kammottavan ruma suihkuhuone pilaa vähän fiilistä. Onneksi on sentään suihku ja vessa erikseen!

Keittiön lattian kummalliset läikät

Suihku, jossa joskus ollut jonkin tasoinen vesivahinko.

Suihkun katonraja. YÖK!

Suihkun seinää

Tässä ei kai mitään vikaa ole, mutta ei tuo nyt kauheen kaunistakaan ole.

Mistä näitä läikkiä lattiaan oikeen tulee? Tämä työhuoneesta.

Ilmeisesti jotain CD:tä on säilytetty kauan aikaa lattialla?

Tämä vessan katkaisija jo korjattiin, mutta työmies sitten repäisi tuota vaihtaessa palan maalia irti tosta katkaisijan vierestä. Siitä täytynee siis nyt ottaakkin uusi kuva.

Vessan seinästä

Ilmeisesti pakkausteipillä pidetty jotain julisteita kaapin ovissa kiinni. Toivon, että ton saa jollain pois.

Rikki oleva patteri, joka toivottavasti tullaan korjaamaan,

Sellasia pieniä kauneusvirheitä meidän uudessa asunnossa. Toivottavasti osasta niistä selvitään ja lattian väriläiskät voisin yrittää vaikkapa unohtaa tai peittää matoilla. Tänään uudelle kämpälle kannettiin jo paljon tavaraa ja sain myös paljon keittiöjuttuja kaappeihinkin laitettua. Huomenna menen äidin kanssa Ikeaan ostaan rullaverhoja ja muuta tarpeellista, koska tuola kämpässä ei sälekaihtimia ole ja maanantaina onkin sitten vihdoinkin se muutto! En jaksaisi taas odottaa, että tavarat olis paikoillaan ja sais alkaa elämään oikeesti yhdessä asunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti