perjantai 2. elokuuta 2013

Moro!

Tuli sitten pidettyä kesäloma blogista.

Heinäkuu meni niin siivillä kaason hommien, hääpuvun ja turisti-infon parissa etten vain jaksanut kirjata elämääni ylös. Anteeksti tästä, mutta onneksi kesällä on kaikilla paljon muutakin tekemistä kuin lukea kaikkien blogeja!

Nyt voisin raottaa jotain kuvia sieltä häistä, jotka mun aikani söivät. 


Viimeisen yön ennen avioliittoa morsian vietti meidän kaasojen kanssa vanhassa mummolassaan. Multa ei hommat loppuneet vaan illalla vielä nauhotin morsiamelle seuraavaksi illaksi tennareita ja ompelin rusettia aiemmin tekemääni sukkanauhaan.



Edellisellä viikolla mulla oli hommaa morsiusneitojen mekkojen kanssa ja sulhaspojan kravatin tekemisessä. Lisäksi tein morsiamelle pitsipöksytkin! Alunperin noihin piti tulla enemmänkin pitsiä, mutta en osannut arvioida paljonko pitsiä yhdet pikkuhousut vetäisivät. Ilmeisesti viisinkertaisesti enemmän kuin kuvittelin, mutta tuli noistakin ihan suloiset. Sen opin ettei alusvaatteiden teko ole mun hommaani.


Ja se tärkein eli morsiamen mekko. Heinäkuun ensimmäiselle viikonlopulle sen lupasin valmiiksi ja aikalailla sitä se oli. Vetoketjun ompelun vuoksi mekko tuli mulle vielä myöhemminkin kipaisemaan. Pisteet pitsien tekijöille! Oli puvussa piilossa kainaloiden kohdalla pari munkin tekemää pitsiliinaa. Onneksi ne oltiin sijoitettu piiloon, koska opin myös tämän projektin aikana ettei musta tule mitään pitsin virkkaajaa. (Nappirivistö puvussa oli yli nätti, oon kyllä ylpee, että keksin ehdottaa sellasta!)


Toki aikaa sitten muuten söivät polttarien suunnittelu, stressaaminen, hääjuhlan ohjelma ja vielä lisää stressaaminen. Tämä vahvisti omaa mielipidettäni etten varmaan ikinä halua naimisiin ja jos menen niin en ainakaan halua isoja häitä. Hääkukkina toimivat kauniit auringonkukat ja me kaasotkin saimme valkoiset pitsisomisteet rintaamme kukkien kanssa.


Vieraskirjana häissä toimi pyykkinaru, se oli kyllä suloinen idea. Kaikki pääsivät lukemaan muiden toivotuksia. Oman kaason pukuni löysin Halpa Hallin alennuksesta alle viikkoa ennen häitä. Olen ilmeisesti kasvanut niin suureksi ettei kunnon kauppojen mekot mulle mahtuneet. Onneksi sentään jotain pinkkiä ja mun kokoista löytyi ja toi on kyllä sellanen mekko, jota voin helposti käyttää toistekkin.


Kun häissä ohjelma oli mun osaltani ohi ja olin päässyt buranan ja alkoholin avulla eroon myös yhtäkkiä iskeneestä selkäsärystä pistin vapaalle ja laitettiin äidin kanssa helmat pyörimään. Vilautteluhan on aina hauskaa ja tolla mekolla se oli hyvinkin helppoa!


Morsian ja sulhanen eläköön happily ever after. Morsiamen sormuskin sopi väriteemaan, kun siinä oli vaaleanpunainen kivi. Niin kaunis sormus! 

Josko sitten koittaisin palata taas tänne svääreihin vähän enemmänkin. Katsotaan mitä tulee, vai tuleeko musta nykyään sunnuntaipostailija sen sijaan kun ennen en sunnuntaisin paljon ehtinyt kirjottelemaan. Mene ja tiedä...

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis toi hääpuku!! Ei sulla olisi enempää kuvia siitä? Ja nappirivi indeed erityisen mahtava :)

    Luin jonku kymmenen sun postausta tässä peräkkäin kun en oo muistanu kovin usein täällä vierailla, joten kommentoin samaan postaukseen useamman jutun :D

    Ale-rekin voisi periaatteessa kirjoittaa yhteen alerekki, se vaan kuulostaa tyhmältä :D Työsuhde-etu on oikein. Hyvin sä vedät ;)

    Melko karu toi teidän uus kylppäri kyllä on. Mutta hitsisti vaan hienon värisiä pyyhkeitä ja joku superräikee suihkuverho, niin ehkä se kurjuus peittyy sinne alle?? Me kun asuttiin ennen Atalassa vuokrakämpässä niin siellä lattia oli samannäköstä mattoa ja siinä oli aivan samanlaisia rusehtavia jälkiä, ei millään keksitty mistä ne oli tullu. Ihan ihme paikoissa ja ei minkään muotoisia. Ehkä tommonen matto jotenki imee jotain värejä...(?) Mihin päin muutatte?

    Ja vielä viimenen kommentti, että kivan sohvan hankitte :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan mun blogin historian pisin kommentti :D

      Lukonmäkeen muutettiin. Vähä syrjempään siis, mutta ainaki lenkkeilymahdollisuudet parani huimasti! Onneks tuola kävi miehet kattoo tota kylppäriä. Kosteusprosentti sielä oli 80, joten nyt huomenna alkaakin kylppäriremppa. Toivotaan, että siitä selvittäis kuukaudessa!

      Noi läikät lattiassa on kyllä ärsyttäviä, kaveri laitto viestiä, että niiden kämppään olis tullu tollanen CD:n muotoinen läikkä hikisestä kahvakuulasta!

      On mulla lisääkin kuvia puvusta, pitää vaan saada aikaseksi sensuroitua niistä morsiamen naama.

      Poista