keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Tarjolla pikselimössöä, olkaa hyvät!

Haluan ensiksi pyytää anteeksi näitä kuvia. Pitäisi varmaan kuvata valoisaan aikaan jos haluaa ja ehkä pyytää jotain muuta ottaa kuvan kuin tupla peili oma käsi kikkoja.

Ei kuitenkaan huolita niistä, kun halusin tulla vaan näyttämään meikitöntä pärstääni ja kivaa rusettikampausta! Löysin Saara Sarvaksen -blogin kautta kivan hiusbloggaajan, jonka sivulla kikkailtuani löysin ohjeet ihanaan pikkurusettiin. Se tehdään samalla tekniikalla kuin isot yleensä päälaella nököttävät rusetit, mutta se on paljon sievempi! Pitänee alkaa harjoittelemaan tuon tekoa paremminkin, koska toi voisi olla yksiin kesähäihin aika kiva kampaus, mutta mutta... Siis klikkailkaa Id rather hair you now -blogiin kurkkaamaan hiusjuttuja ja metsästään vaikkapa tänkin rusetin ohjetta, koska nyt en sitä itse jaksa sieltä kaivaa esiin. Hihii.

Zoom rusetti. Kaunista kuvanlaatua. 


Pitää varmaan keksiä jotain kehittävää tekemistä vielä täksi loppuillaksi, kun tunnun olevan hyperaktiivisella tuulella iltatentin jälkeen (käteen muuten sattuu kirjoittaminen ihan sairaasti!). Josko ensi kerralla sitten palaisin eetteriin ihan meikkiäkin naamassa, mutta ei sitä tälläisinä melkein kotipäivinä jaksa. 

Poltin muuten tuon pärstäni jo toistamiseen viimeviikon sunnuntaina ja nyt se alkaa oleen palautunut "normaaliin väriin" eli vähän melkein jopa yliruskeaksi. Muutkin ovat jo huomautelleet miten ruskettuneet kasvot mulla on. Pitänee muutenki koittaa saada vielä näiden viimesten parin viikon aikana täältä Namibiasta hyvät lähtövärit (ja ihosyövän alut) matkaan, kun Suomessakin on ollu niin hyvät helteet, enkä halua jäädä kakkoseksi värinvertailukisoissa.

Ja muuten näin lopuksi vinkkinä, että jos menette leffaan niin katsokaa ihmeessä ne elokuvat loppuun asti. Meille kävi niin, että käytiin kattomassa Hangover 3 ja koko sali tyhjeni heti lopputekstien alettua. On taas siis syy katsoa tuokin aivot narikkaan leffa uudestaan!

3 kommenttia:

  1. Se loppu olikin melkeinpä paras kohta koko elokuvassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pikkasen jäi harmittaan. Pitää varmaa mennä ens viikolla kattoon sen uudestaan, kun täällä leffassa käynti maksaa vaan vitosen.

      Poista
  2. aah sää oot siten kaunis ja seksikäs tyttö ei vaan ole tollaista osunut kohdalle voisi vaikka

    VastaaPoista