sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Table Mountain

Heipsis Kapkaupungista!

Tänään ollaan oltu kunnon turisteja ja kierretty hop on, hop off bussilla kaupunkia. Bussikyyti oli kyllä yllättävän halpa. Vain 150 Randia elikkä alle 15€. Sen kyydissä suunnattiin Pöytävuorille ja sielä olikin henkeä salpaavan kauniit maisemat. Samassa paikassa otetuista kuvista nappasin myös asukuvat.

Mekko saatu lahjaksi, kengät Jet, Laukku ja musta paita Legit, harmaasta paidasta en muista.

Aamulla mietittiin tuuleeko vuorella niin paljon, että jäädytään. Uskaltauduttiin silti reissulle mekot päällä. Toi mekko oli tänään viimeisellä matkallaan. Mun täytyy saada matkalaukusta vielä kaksi kiloa pois tavaraa ja tossa on pieni leikkausvirhe niin se saa nyt sitten jäädä tänne. Hyvin tarjettiin, vaikka vähän tuulikin. Ihan turhaan pelättiin, että täällä olisi +12 lämmintä, mikä täällä tosin olikin viimeviikolla. (en tiedä mikä tota kuvaa vaivaa, kun se on osittain heilahtanut ja se on jotenki kumman mallinenkin, mutta kelvatkoon!)


Jätin melkein kaikki kynsilakkani, jotka mukana oli hostellilla asuvan tytön hoiviin. Mukaan lähti vain musta kaviaarikynsikoristelujuttujen mukana tullut lakka, joka on ihan parasta, yhdellä vedolla jo saa täydellisen mustan värin. Niin ja ton vaaleen violetin lakanki säästin, jonka ostin Windhoekista. Oli kyllä aika täydellinen tausta kynsilakkojenki kuvailulle...


Viimeisenä, muttei vähäisimpänä uudet kengät! Joo, niitä on tullut taas hamstrattua aika kivasti, mutta ainaki on mun tyylisiä! (myös siniset sukat, jotka vilkkuu kengistä on mun tyyliset :D) Meidän maailman fiksuin idea ennen Windhoekista lähtöö oli tekemässä viimehetken shoppailuja. Ostin itselleni matkalle maxihameen ja tollaset matalat kengät. Nyt on sitte ainaki "matkavaatetta" reissaamisen... pitää siis pukee miljoona kerrosta vaatetta päälle kun täältä lähetään keskiviikkona kohti Suomea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti