maanantai 6. toukokuuta 2013

Shopping @ Chinatown

Tunnen itseni kyllä taas maailman muodikkaimmaksi ihmiseksi (NOT!), mutta antaa mennä. Omasta mielestäni siis maastokuvioisten housujen kaveriksi ei sovi alkuunkaan mikään värikäs vaate, vaan pitäisi olla mustaa/valkoista, mutta mitäpä tekee Alisa? Koska eilen aamulla oli viileetä puin päälleni pitkät housut ja sitten koska maastokuvio tuntui liian "rankalta" oli pakko heittää päälle myös jotain tyttömäisempää. Valitsin tietenkin pinkin värin. Todella lahjakasta asujen tekoa sanoisin...

Pinkki takkihärpäke JET, Housut, Mr Price, Kukka PEP, Laukku/reppu Chinatown, Toppi Pick and Pay

Tolta se nyt sitten näytti. En ole mitenkään maailman ylpein tästä yhdistelyn taidosta, mutta kannoin kuitenkin kuteet ylläni ylpeästi (koska en nähnyt itseäni kokovartalopeilistä ennen lähtöä). Kukankin oikein laitoin päähän ja koska en halunnut myöntää, että olisi kylmä oli pakko laittaa släpärit jalkaan, vaikka harvoin niillä muutenkaan missään kuljen. Oikeen järjen jättiläinen taas ollut reissussa! En kuitenkaan silti myönnä, että olisi kylmä, vähän viileämpi vaan! (puin kotiin palatessa tapani mukaan villasukat jalkaan ja silti varpaat on kohmeessa).

Laukku/reppu 180N$, Lippis 15N$, Arskat 25N$/Kpl, Kukkaolkaimet 20N$

Mentiin lauantaina tutustumaan Chinatownin halpistarjontaan ja kyllähän sieltä jotain tottakai tälläselle hamsterille tarttui mukaan. En varmaan osaa ajatella, että täältä poislähtiessä on matkalaukkuun jotain painorajoituksiakin. Kuitenkin kaikkee pientä ja kivaa löytyi halvalla. Varmasti myös laatutavaraa! Ensinnäkin noiten Ray Banien täytyy olla aitoja, varsinkin kun yksissä on linssissäkin jo valmiiksi joku ihme pullistumakohta. Annan ne tosin varmaan Topsukalle lahjaksi, kun se tänne päin maapalloa huomenna saapuu. Innostuin tollasista rintsikan olkaimista, joista tulee selkään tollanen pitsi systeemi. Toivottavasti ne toimii käytännössä yhtä kivasti kuin ajatuksissa. Pitänee vielä vain keksiä vaatteet, joiden kanssa tota voi käyttää. Lippiksen osto oli periaatteessa ihan läppä, mutta uskon olevani sellanen harakka, joka tollastakin kiiltävää lakkia varmasti käyttää. Ei se varmaan edes ihan kauheelta näyttäis muuten mustien/yksinkertaisten vaatteiden kaverina! Uskokaa tai älkää. Voitte sitten kesän lopussa virallisesti valittaa, jos en ole käyttänyt sitä yhdessäkään asussa hyväkseni!


Tästä laukusta/repusta halusin puhua ihan erikseen, koska rakastuin sen ideaan! Sitä voi kantaa siis joko reppuna selässä, laukkuna kuten asukuvissa tai sitten tosta kahvasta, mitä en usko hirveemmin tekeväni. Plussaa toi sai myös takana olevasta vetoketjutaskusta ja että isossa taskussakin on vielä sisällä yksi vetoketjullinen tasku. Katsotaan vai kuinka kauan noi vetoketjut ym. kestää, koska mun tuurilla toi hajoo alta aikayksikön, koska tykkään tosta niin paljon. Mikähän siinä on, etten ole yleensä mikään laukkutyyppi, mutta täältä olen jo nyt löytänyt kaksi laukkua, joihin olen rakastunut. Se riittääkin sitten taas varmaan seuraavaksi viideksi vuodeksi tai kunnes ne hajoo käsiin.

Seuraavat shoppailut sais kyllä nyt luvan olla tuliaisia täältä muillekki kun vain mulle itelleni, muuten Anniinan painajaiset ei varmaan ikinä lopu siitä, että palattais Suomeen tyhjin käsin jos ei mennä hakeen meidän tuliaslistalla olevia juttua. (älkää huoliko, paljo olen jo silti hankkinut kivoja kauppakasseja tuliaisiksi, huutakaa HEP kommenttiboksissa jos haluatte oman)

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä pinkki sopii just hyvin!! :) Ja siisti toi lippis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krishna <3 ehkä uskallan ulos siis toistekkin!

      Poista