torstai 30. toukokuuta 2013

Favourite Dress

Heipsan!

En tajua miksen ole aikaisemmin näyttänyt täällä mun lemppari mekkoani, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Nyt olenkin käyttänyt tota jo niin paljon, että siihen on tullut pieni reikä, joka pitäisi korjata ja se on mennyt vähän nypyllekkin. Harmi vain ettei niitä enää myydä, mutten ostaisin tollasen jossain muussakin värissä! Kaikista eniten tykkään, kun ton mekon trikoo on niin sairaan pehmeetä ja keveetä ja sen takaa pidempi helma liikuu niin kauniisti!

Mekko Big Daddy, Laukku Legit, kaikissa asukuvissa olevat sandaalit Jet.

Korvikset Mr. Price, Ponnari China Town Windhoek

Tätä asustusta taas en mitenkään miettinyt, vaan päälle heittelin asioita päivän mittaan. Halusin testata miten niittikorvikset toimis tollee rivistönä korvassa, aika rautainen korvanlehtihän siitä syntyi, eikä mun korvisten reijätkään ole kivassa suorassa linjassa... Hmph. Hiukset on ihmeen hyvässä kunnossa (joskin likaiset) ja ostettiin tollaset uudet ponnarit Anniinan kanssa, joista ei pitäis jäädä hiuksiin ponnarinrajoja enkä ole kyllä sellasia huomannut. Pitänee hamstrata noita vielä pari lisää, kun ton hintakin oli huimat 2N$. Hiuksiin sujautin Sparista kauppareissullani löytämäni kukkapannan. Se saakin sitten täyttää tämän kesän kukkapantamuotia mun osaltani.

Kukkapanta Spar

Miksiköhän toi naama näyttää noin punaiselta kuvissa, vaikkei se oo palanut! Kuitenki näiden kuvien jälkeen aloin itsekkin uskomaan olevani ruskettunut. Nyt vielä lisää vaan auringossa makoilua niin hyvä tulee!

4 kommenttia:

  1. sun laukkus peittää puolet sun mekosta! pistät sen sit mökkibileisiin päälle ni nään sen sillon kokonaan :) ja diggailen sun kukista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suoraan edestä otetussa kuvassa masu pömppäs nii paljo etten uskaltanut sitä tänne eetteriin puskea. :D

      Poista