sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

At farmers market

Päätinkin esitellä nää mun viimeaikaiset ostokset asupostausten yhteydessä, koska kuitenkin koko tota vaatekaapin sisältöä tulee aika kivasti käytettyä. Pelkäskin aluksi että, uusi kukonaselkuvioinen peplum paita jäis kaappiin, mutta tykkäsin yllättävän paljon sen ja vaaleen violettien farkkujen yhdistelmästä. Tohon vain jakku päälle ja voisin kuvitella meneväni noissa kuteissa ensi kesänä myös töihin. (tosin en vielä tiedä onko mulla töissä joku dresscode) Housujen väri nyt tossa kuvassa on vielä astetta vaaleempi kuin mitä ne oikeasti on, mutta ei anneta sen hämätä! Noi kengätki joutaa pian roskiin sen verran rikki ne on. (oon tässä siis jo varmaan 2kk ajatellut sitä, että ne pitäis hävittää, joten eiköhän ne täällä vielä tän loppuajan mene)

Toppi 60N ja Farkut 60N$ JET, Sandaalit H&M, Niittilaukku 120N$ Legit

Eilen mentiin isolla porukalla käymään Farmers marketilla. Se järjestetään joka lauantai Klein Windhoekissa ja sielä käy asiakkaana pääosin saksalaista vanhempaa porukkaa. Kuten meidän emäntä ja sen kaverit. Paikalta kuitenkin saa halvalla hyvää syötävää, joten mekin hipsittiin paikalle valkosipulivoin innoittamana. Tosin sieltä tuli ton voin lisäksi ostettua aika kivasti kaikkee muutakin herkkua.

Seepraa, juustoja ja viiniä. Niistä on lauantain illallinen tehty.

Lemppareimmasta myyntipöydistä löytyi savustettua Seepraa, jonka makua voisin verrata savustettuun poronlihaan ja juustopöydästä lähti myös parit maistiaiset matkaan. Tosin toi pienempi juuston pala olikin lopulta niin vahvaa, että sain väkipakolla syödä sen. Olen selkeästi miedompien juustojen ystävä! Eilen illalla siis hifistelin punaviinin, juuston ja seepran kanssa... Varsinaista finediningia mun tyyliin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti