sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Weekendii



Taas tälläinen "anteeksi etten ole postannut pariin päivään" -sunnuntai postaus. Lähdin Perjantaina Kihniöön viettämään partioviikonloppua ja tietenkin myös moikkaileen isovanhempiani, joten tietokone jäi kotiin. Olis ihan kiva myös omistaa nettitikku, mutta mitä turhia kun on langaton kotona...


Kuitenkin perjantai-ilta vietettiin ihanien 90-luvun muistojen kanssa aikuisten partiolaisten kanssa ysäriretkellä. Musiikkia ja muuta oli kaikilla paljon mukana, muttei me ehditty kuin kuuntelemaan yksi CD, katsomaan Titanicin vaihtoehtoinen loppu (alkuperäinen on parempi!), visailemaan ja syömään. Muut katsoivat myös mielellään Kummeleita, mutta mä en niiden huumorista innostu niin sain lukea uusinta Me Naiset -lehteä. Tosi kiva ilta olikin, olis hauskempi ehtiä viettään useemminkin aikaa tolla porukalla! :)


 Eilen tutustuttiin nuorempien partiolaisten kanssa Kihniön ambulanssiin ja mentiin yhdelle metsämökille retkeilemään. Laiskottelin sisällä peläten Uggieni kastuvan ulkoleikkien ajan, mutta kaippa musta vähän edes oli hyötyä ensiapujutuissa, kun puhuttiin paleltumista ja palovammoista ja koitin auttaa parhaani mukaan myös kynttilöiden valamisessa, joka on muuten tosi hauskaa hommaa, vaikka helpommalla pääsee kun ostaa kynttilät kaupasta. Ekologista kuitenkin kierrättää vanhoja kannikoita! Mä en ehtinyt täyttämään kynttilääni uudestaan, kun piti lähteä takaisin Tampereelle yöksi ja poiketa hetkeksi vielä Parkanoon juoruilemaankin, mutta ihan kivahan tollanen kauniin sininen kynttilä on vaikka se keskeltä vähän ontto onkin ja vaikka sytytyslankakaan ei ole ihan keskellä, hups. Toivottavasti muilla on!


Nyt lähden Valkeakoskelle ja mennään johonkin sinne lähelle perheen ja Ninnin kanssa lasketteleen. Eka ja varmaan vika kerta tänä vuonna ja koitan suksia ensimmäistä kertaa varmaan 10-vuoteen. Pitäis pistää lumilauta myyntiin, kun en jaksa enää tapella sen kanssa... Kiva pikku extra myös lasketteluun lähtemiselle on, etten tiedä yhtään missä mun lasketteluhousut tai -takki on, koska mun kotona ne ei ainakaa ole! Toivon nyt siis hartaasti, että ne olisivat porukoilla tai joudun meneen mäkeen tuulihousujen ja äidin takin suojin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti