tiistai 11. joulukuuta 2012

Luukku 11



Huh. Kotiin jopa selvitty vielä hengissä, mutta voin luvata etten selviä huomisesta ruotsin tentistä! En ole siis aloittanutkaan lukemista ja mun päällä tästä ei tule yhtään mitään. Onneksi on vielä kolmas uusintakerta, kun ei tää koulu voi laiskan lukupään vuoksi jäädä vain yhdestä ruotsin kokeesta kiinni. Tänäänkään lukemisesta ei tule yhtään mitään, kun synttäribileisiin meneminen muuttui mun luona istumiseksi, viinin kittaamiseksi ja lautapeli-illaksi. Kyllähän sekin synttäreistä käy, ainakin kun toinen sankareista päätti jättää bileet väliin.


Sain lomamatkalla poikaystävältä ennenaikaisen joululahjan, koska olin hukannut hänen antamista korviksista toisen kokonaan. Nyt sain tilalle maailman söpöimmät poro/hirvi/eläin korvikset, joita ajattelin pitää ainoina korviksinani mukana koko Afrikan matkankin. Kulkisi sitten ainakin Suomalaista käsityötäkin koko ajan mukana :) Ei ollut noi hopee korvikset hirveen halvatkaan, mutta kun niistä tykkää niin ei sillä hinnalla niin väliä? (plus se etten itse maksanut)

Kaiken lisäksi muistin, etten ole muistanut lähettää joulupukille lahjatoivelistaanikaan! Täytynee väkertää sellainenkin, jotta tästä joulusta ei tulisi ihan tylsä!

Mutta, nyt alan vääntään dippiä kaappiin ja tyhjään olkkarin pöytää lautapelejä varten! Toivottavasti vieraat ei välitä siivottomasta kodista, kun eihän täälläkään ehdi koskaan olemaan niin että jotain jaksaisi saatika ehtisi tehdä! hups.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti