torstai 15. marraskuuta 2012

neljän tähden illallinen


Viikko sitten nautittiin tyttöjen kanssa katkarapujuhlista ja samalla pidettiin omaa mini neljän tähden illallista. Kaikki arvostelut tehtiin suoraan ruokapöydässä aterian syömisen jälkeen, eikä mun mielestä kukaan antanut millekkään huonoja pisteitä. Nyt kuitenkin kuvakertomus meidän illallisesta.

Niin ja tietenkin koska juominkeina alkoholia niin K18, kiitos!

Mariannen bravuuri oli jotain punaista ja makeaa. Kynttilästä voi päätellä mitä limpparia käytettiin.

HareKrishna hoitivat kattauksen ja me Mariannen kanssa tajuttiin vasta ruokailun lopuksi lautasliinojen olevan <3

Alkupala aineksia.

Eihän se suuri annos ollut, mutta sairaan hyvää! Suosittelen oikeesti kokeilemaan! (onneksi sai santsata)

Alkupalan kanssa juotiin pirskahtelevaa valkoviiniä, joka oli yllättävän hyvää!

Alkuruokana oli mun bravuuri. Tällä kertaa täytin pasteijat katkaravulla ja maustetuilla fetapaloilla. Tää ruoka oli aivan mahtava day after party -ruoka esimerkiksi suolaisen nälkään aamupalana

Pääruokana oli kahden eri ihmisen loihtimat herkut. Hare teki vihreää katkarapusalaattia ja Marianne uuniperunoita ja niihin katkaraputäytettä. Tässä vaiheessa oltiin jo niin täynnä ettei jaksettu syödä niin paljon kun kokattiin. Vähän harmi sinällään, koska ruoka oli tosi hyvää, että sitä jäi. 

Pääruuan kanssa juotiin viinimarjalta tuoksuvaa viiniä, josta mä en välittänyt yhtään. Laitoin sekaan limpparia ja se haju kuvotti mua silti, mutta muille tuntui ruuan yhteydessä maistuvan ihan hyvinkin!

Ennen jälkkäriä pidettiin kunnon tauko, koska oltiin aivan ähkyssä ja jälkkäriäkin tuli tietenkin aivan liikaa! Herkku vaniljaisen mansikkarahkan loihti Krishna

Jälkiruokaviini meni alas suht kivuttomasti, tosin tässä vaiheessa sillä maulla ei enää ollut niin isoa merkitystä. Meitä hiukan nauratti, kun alkossa myyjä sanoi yhdestä pullosta tulevan 6-8 lasillista, mutta meidän käytössä niitä tuli 4.
Mä päätin vielä tehdä samanlaiset alkudrinkit lähtödrinkeiksikin, koska se vaan oli niin herkkua. Sitten illan asuun:
Musta toppi, Musta trikoohame H&M, Viininpunainen toppi GT, Sukkahousut Seppälä, Sukat New Yorker

Rakastan noiden sukkahousujen alaosaa! Marianne oli myös ihana ja kiharsi mun hiukset, kiitos vielä <3

Asu vähän muuttui loppuillasta, kun suunnaksi otettiin haalaribileet. Pitäis useimminkin etkoilla tollai herkutellen, koska mäkin jaksoin olla kerrankin baarissa jopa kolmeen asti, mikä on hyvin hyvin harvinaista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti