maanantai 19. marraskuuta 2012

Kotimättöä



Heips!

Taas haluan jakaa yhden ruoka ohjeen, koska se vain oli niin hyvää ja helppoa. Täytyis varmaan alkaa hillitteen näissä ruoka jutuissa, mutta katsotaan vaan niin parin vuoden päästä tää on pelkkä kakkublogi!
Yksi Bööna linkitteli mulle viime viikolla tortilla lasagnen ohjeet ja suositteli kokeilemaan sitä. Mä tein sunnuntaina työtä käskettyä ja myös muokkailin ohjetta oman makuni mukaan.

Alkuperäisen ohjeen löytää siis tuolta ylempää linkistä, tässä mun versio.

Ainekset:
6kpl isoja yrtti & valkosipuli maustettuja tortillalevyjä
1 purkki rypsiöljy ruokakermaa
puoli pussia pakastesipulisilppua
1 herne-maissi-paprika -pussi
purkillinen mediumia tacokastiketta
purkillinen pirkka valkosipuli tomaattimurskaa
1pkt sika-nauta jauhelihaa
pussillinen pizzajuustoraastetta


Pistin vuoan pohjalle vähän ruokakermaa ettei ensimmäinen kerros tartu siihen kiinni ja leikkasin tortillalevyt kahtia. Vuoan päihin leikkasin vielä 1/4 palat tortillalevystä. Tortillalevy paketti meni kivasti tasan tollai leikellessä.


Kastikkeeseen paistettiin ensin jauheliha ja sekaan heitettiin ensin sipulit ja herne-maissi-paprika sulamaan ja lopuksi kaikki muutkin ainekset paitsi juusto heitetään sinne sekaan.

Lopulta kun soosi on valmis niin toi homma kasataan niin kuin lasagne normaalistikkin. Lisäsin vielä jokaiseen väliin vähän juustoraastetta ja päällimmäiseen levykerroksen päälle laitoin vain vähän kastiketta (no, koska se ei riittänyt) ja sitten paljo juustoa. Nam!


Paistoa alle vartin verran 225 asteessa ja ruoka on valmis noin puolessa tunnissa!

Lopputulos oli ainakin mun ja äidin mielestä ihan sairaan hyvää! Tosin ehkä ton herne-maissi-paprikan olis voinut korvata vielä jollain muulla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti