lauantai 3. marraskuuta 2012

food with love



Mun ihana ystäväni Niina on pitänyt mut aina hyvinä ja huonoina aikoina hengissä ja tällä kertaa se soitti mut sen luokse syömään herkkupastaa kun olin ihan rahaton! (no, oikeesti tästä on jo aikaa, mutta en voinut julkaista tätä juttua tietämättä reseptiä) Tän lisäksi Niina vinkkas mulle eilen yhdestä kivasta bändistä (ylhäällä), jota voinkin nyt alkaa luukuttamaan :)

Tänään mun perhe tosiaan menee mökille tekemään raivaushommia ja sen vuoksi tää tekstikin ilmestyy vähän turhan ajoissa. Muistakaahan, että tänään ei ole kaupat auki ja viekää haudoille kynttilöitä pyhäinpäivän kunniaksi. Toivon, että näen Kihniön hautausmaalla illalla todellista kynttiläloistoa, kun ei ole enää luntakaan loistamassa ja valaisemassa tätä pimeyttä!

Ei ostettu kukkia, mutta ihailin niitä kaupassa. On niin tehny mieli ostaa, et ehkä ens viikolla opintotuen kunniaksi ostan!

K18 Herkkupastan kanssa maisteltiin parasta (ja Alkon ainutta) pirskahtelevaa punaviiniä (Lambrusco!)

Pirkka -lehden Kinkku Vihannespasta (omin muokkauksin)

1pkt (n.300g) Pirkka Luomu palvikasleria (mikä palvi vaan käy meille)
1 sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
1prk herkkusieniä
1rkl rypsiöljyä
oman maun mukaan suolaa ja mustapippuria
2 kananmunaa
2dl ruokakermaa
raasta juustoa oman maun mukaan
nauhapastaa
päälle persiljaa

1. Leikkaa liha paloiksi, kuori ja hienonna sipulit, kiehauta sipulit paistokasariin lisäten sienet ja liha.
Mausta suolalla ja pippurilla, hauduta kannen alla muutama minuutti (just joo)
2. Sekoita munat, kerma ja juusto keskenään.
3. Keitä pasta, valuta se ja lisää paistokasariin. Lisää munakermaseos ja sekoita.
4. Kumoa pasta tarjolle kulhoon ja ripottele pinnalle persiljaa

Ja oli ihan sairaan hyvää! Lisättiin soppaan vielä kirsikkatomaatteja ja miksei siihen vois muutakin laittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti