tiistai 6. marraskuuta 2012

Elephant day


Sain taas Jaanalta uutta musiikkia luukutettavaksi :)

Takaisin kevyempiin aiheisiin jos ei oteta huomioon niitä kahta raskausarpea, jotka ovat ilmestyneet mun mahaani! En kestä! En tiedä missä vaiheessa ne on siihen ilmestyneet, mutta VOI EI! Kai tää peli onkin jo menetetty, kun kroppakin on jo pilalla. Siispä eilisen ja osaksi tänkin päivän asuna toimi vanha suosikkini niiltä ajoilta kun olen ollut lihavimmillani, eli nyt kun olen varmaan saman kokoinen niin kiitän itseäni etten heittänyt kaikkia leveähelmaisia paitoja pois.

Paita, Tennarit H&M Kokoa liian löysät farkut Barcelonasta

Juoksin eilen töissä ton näköisenä ja siitä sain vielä juosta kaupan kautta leffaan. Kävin ostamassa kaupasta popparit, koska olen pihi enkä tiedä miten paljon finnkinon poppareissa on kaloreita. Niinpä vertailin kaupan popparit ja yllätyksekseni huomasin, että butter flavour poppareissa oli vähemmän kaloreita kuin normaaleissa! Niinpä tietenkin otin ne matkaan ja jätin vielä halpis kevyt vaihtoehdon kaupan hyllylle, koska en tiennyt miltä ne maistuvat. Light kola (en aijo luopua light tuotteista joita käytän vaikka joidenkin mielestä aspartaami tappaa, koska se ei niin ole) lähti myös kaveriksi leffaan ja olin hyvinkin tyytyväinen mun eväisiin joita sain napostella nälkääni.

Hiuspanta GT, Norsukoru itse askarreltu

Käytiin siis tyttöjen kanssa katsomassa Step Up Revolution ja voin sanoa taas häkeltyneeni siitä tanssin osaamisesta ja ilosta. Tekee aina mieli alkaa itsekkin taas tanssimaan, kun katsoo noita leffoja, mutta samalla tajuaa ettei itse voisi koskaan olla niin hyvä ja luopuu ajatuksesta. Ehkä siis pitäydyn siinä tanssilattioiden valtaamisessa silloin kun baarit eivät ole yli täynnä. Muuten leffassa näyttelijäntyö ei ole mitään parasta, mutta siis joka tanssikohtauksen jälkeen ajattelin etten ole aikaisemmissa Step Up -leffoissa nähnyt yhtä hyvää ja lopulta en osannutkaan päättää mikä oli paras!

Glossy glossy huulikiilto on ollut kauan aikaa mökillä meikkipussissa ja se pääsi nyt käyttöön Yves Rocher

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti