perjantai 27. heinäkuuta 2012

Pussailunkestävää



Ostin tällä viikolla pari uutta huulipunaa ja olen ollut molempiin niin tyytyväinen, että ne ansaitsevat omat postauksensa. Joten tästä tulee aika huulipunapainotteinen viikonloppu. Eli toista näistä punista menin varta vasten etsimään Stockmannilta, mutta silmiin hyppäsi kyltti "pussailun kestävää huulipunaa".

Maxfactoryn lipfinity lastin lip tint on kestävää huulipunaa tussin muodossa, mikä oli aluksi aika pelottavaa.

Otin jo kaupassa kuvan kaikista tarjolla olevista värisävyistä
Tässä näkee suurinpiirtein oikean sävyn, vaikka ei tarkka kuva olekkaan.

Itse valitsin niistä tummimman, koska kuivateltuani tussipunat käteen se tuntui parhaiten hankausta kestävältä. Ja en voi valittaa, sillä kävin kokeilemassa punia käteeni tiistaina ja vielä eilen kädessäni näkyi jälki tuosta tummimmasta punasta, parin suihkukerran jälkeenkin!

Huulissa ollut puna n. 6 tuntia -> syöty ja juotu välissä.

huulet tuntui aika hassulta aluksi piirtää tussilla ja helposti sitä piirtää ylikin. Sitä en suosittele tekemään tämän punan kestävyyden vuoksi! Pussailun kestäväksikin puna testattiin, tosin ei se kestä mitään himonuolemista tietenkään, mutta ei tartu toisen huuliin pusutellessa. Kerrankin siis tuote, joka oikeesti pitää mainoslupauksensa! Tämä puna oli alessa ja se maksoi jonku alta 11€.


Ja jottei elämä kävisi liian tylsäksi eikä ihmisten tuijotus lakkaisi heitin töistä päästyäni verkkarit (alelöytö Cubus 7€) jalkaan ja korjasin vielä huulipunat. Ei sitä usein näe ihmisiä lenkkivaatteissa ja kunnon punatuissa huulissa kaupungilla, mutta se oli ihan kivaa vaihtelua muuten meikittömälle naamalle.


Lopuksi vielä mun isän tädiltä ruotsista saama kesäkassi, jota varmaan ainakin alkusyksystä tulen käyttämään myös koulukassina, kun sopivaa ei ole löytynyt sitten millään vanhan rikuttua. Noi ihanan pirteet sävyt melkein pelottaa mua, mutta ton kanssin paras puoli on, että se sopii melkeimpä asuun kuin asuun, koska siinä on kaikkia värejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti