keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Nummijärvi 2012



Vieläkään ei tekisi mieli, mutta alan ruotimaan juhannuskuvia. Paljon heilahtanutta materiaalia löytyy, varsinkin bändeistä, mutta ihan hyviäkin otoksia. Opin jotain juhannuksen aikana enkä hukannut mitään! Tosin aurinkolasit vaihtuivat oransseista pinkkeihin. 

Kuvissa voi myös esiintyä viittauksia alkoholiin, joten pysytellään taas tällä K18 puolella.

Torstai:


Äiti otti musta asukuvan ennen lähtöä. Aurinkoisena torstaina päällä oli Stam1nan huppari (kenenköhän se on?), musta GT toppi, Shortsit JayJay, Pyöräilyshortsit GT, Talvicrocsit jostain halpakaupasta. Niin ja kaulakorun isä osti mulle Italiasta San Marinosta joskus kun oltiin sielä luokkaretkellä.


Leiriytyminen aloitettiin puita halaamalla. Olin äidin kanssa käynyt aiemmin päivällä Kihniössä ostamassa meille 7x5 pressun, joka riittikin vallan mainiosti meidän tarpeisiin. Kauheen kallis se kuitenkin oli suloisen 22€ hintansa kanssa, mutta sekin sentään säilyi ehjänä kotiin.


Tämä neiti sai pitää rytmiksen keikan ajan kyseisen bändin lippistä, mistä syystä sitten taisin suuttuakkin jossain välissä. Joku veti lakin päästä, mutta onneksi viereinen tyttö huomasi sen ja veti lakin mulle takaisin. Myös mun kaikki kolmet arskat oli vielä mun hyppysissä. Oikeasti oranssit vaihdoin naapurileirin Ronin kanssa ja ruskeat olen antanut jo aikaa sitten Topille. Hukkasin myös noi kaikki kolme hetkellisesti tona iltana, mutta onneksi seuraavana aamuna löysin kaikki yksi kerrallaan.

Rytmihäiriö
Perjanta:

Kenkien käyttö oli yliarvostettua, joten pientä likaisuutta havaittavissa.

Epäilen tässä olevan Swallow the Sun

Oppimani asia oli, että eturivissä on oikeastaan huonoin paikka kuunnella bändejä. Olin itse monenkin bändin eturivissä, mutta jostain syystä aina ärsyynnyin sielä ja hankin itseni kauemmas kuuntelemaan. Musiikkeja festareille tehnyt ystävällinen mies jopa neuvoi mulle parhaat paikat katsella bändejä noin musiikillisesti ja ne molemmat löytyivät vähän taaempaa kuin mixerikoppi.

Olisko Brymir tai Fear Factory. Ei voi muistaa...

Yleisössä ei saanut pitää kaveria olkapäillä joten on jännä, että ehdin ikuistamaan tämän about kolme sekuntia kestäneen tapahtuman. Päädyttiin perjantaina suurimmaksi osaksi kuuntelemaan bändejä makuuasennossa ja meinasinkin nukahtaa Swallot the Sunin keikalle, koska normaalisti kuuntelen sitä unimusiikiksi.



Jossain leirissä, jonka Mäksä löysi kaivettiin myös "hautaa". Tämä ei kuitenkaan jatkunut pitään vaan, kun kuoppa oli vähän alta kaksi metriä syvä tulivat järjestysmiehet vahtimaan, että se täytettäisiin. Järjestysmiesten työ näytti aivan samalta kuin kunnanmiesten työt yleensä. Eihän ne muuta tehneet kun seisoivat paikallaan ainakin yli tunnin verran vahtaamassa haudan täyttöä.

Turmiön Kätilöt

Stam1na

Lauantai:


Lauantaina oltiin vuokrattu rantasauna tunniksi huokeeseen 60€ hintaan. Sauna itsessään oli tosi kiva kattoikkunoineen, mutta lauteille sai astua vain 4 tyyppiä kerralla, joten toisten piti sitten olla uimassa tai muuta. Kastoin talviturkkini ja kylmää oli!


Pojat keksi tylsyyksissään uuden leikin, jota pelattiinkin sitten pitkään ja hartaasti, kunnes makkarasta ei ollut enää paljoa jäljellä. Homma toimii näin (älkää kokeilko tätä kotona):
Poimitaan maasta eilen grillattu rupinen makkara. Pelaajien tulee istua vähintään 1,5m etäisyydellä toisistaan. Yritetään heittää makkaraa toisen suuhun niin, että se jää sinne. Ei suositella bakteerikammoisille.


Mun "päivän asu" näytti todella hemaisevalta ja kaikki tietenkin sopivat yhteen. Pikit arskat kuulemma provinssista, pikkumyy laukku siwasta, leopardimekko muistaakseni keskiseltä, camo takki varustelekasta.

Oon muuten huomannut oudon ilmiön kaupungilla ja blogeissa ja tästä kuvasta päätellen olen myös siirtynyt itse toteuttamaan sitä. Nykyään tytöillä näkee paljon noita varustelekan euron takkeja joskus erilaisilla niiteillä koristeltuna ja joskus ilman. Ne puetaan nättien mekkojen päälle tekemään asusta ronskimman oloisen. Itse olisin halunnut ostaa toisenkin tollasen takin ja tehdä siitä niittiliivin, mutta valitettavasti lekalla ei ollut tänävuonna myymälää Nummessa. Pitänee käyttää nettiä...

Before the Dawn

Sparzanza


Äiti käski mua jättämään noin vuodesta 2008 palvelleet retkituolit Nummeen. Mulle tämä tarkoitti sitä, että ne pitää polttaa. Lauantaina yöllä juuri ennen nukkumaan menoa pistin vaalenapunaisen homehtuneen kaunottaren palamaan ja aika hienosti se roihusikin.


Sunnuntai:


Olo oli oikeastaan sama kuin miltä mun kynnet näyttävät. Likainen ja rikki. Kihniöö kohti lähdettiin ajamaan joskus kahden maissa eikä jouduttu edes pysähtymään poliisien puhallisratsiaan, joka on tietyllä kohtaa oikeestaan joka vuosi. Lähdettiin sadekuuron aikaan ja poliisit selkeäasti pitivät sadetta autoissaan, vaan yksi auto oli pysäytettynä. Topi oli kuitenkin kiltisti käynyt puhaltamassa ennen ajamaan lähtöä infossa, missä se maksoi 4€. Mökille päästiin turvallisesti purkamaan kamat ja keräilemään itseämme ennen kuin neljältä mentiikin jo Lauran hoiviin syömään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti