perjantai 1. kesäkuuta 2012

first of june



Kun sääennuste näyttää sadetta koko seuraavalle viikolle niin nyt vielä uskaltaa lisäillä aurinkisia kuvia tiistailta. Mulla oli vapaapäivä ja kuljin Katan ja Julian kanssa lähes koko päivän ympäri Tamperetta. Kuvia tajusin alkaa ottamaan vasta kun päästiin piknikille Hatanpään Arboretumiin.



Pinknik ruokana toimi hesemättö. Mulla oli niin jäätävä nälkä, että tilasin hamppariaterian lisäksi salaatin, mutta en sitten loppujen lopuksi jaksanutkaan syödä sitä. Kaiken kukkuraksi oltiin ostettu kauhee kasa herkkujakin matkaan ja tytöt oli edellisenä iltana tehneet Brownieseja, jotka oli jäätävän hyviä. Pakko jostain vielä etsiä niiden ohjeet ja testailla mun kokkaustaitojani.



Innostuin siinä keltaisten kukkien loisteessa vääntämään kukkaseppeleen, joka kävikin sitten meidän kaikkien päässä. Kerrankin seppeleestä tuli oikean kokoinen eikä ylisuuri, joka tippuu pään läpi. Onnistuin sitä kootessani myös sotkemaan farkkuni voikukkien siitepölyyn.

Ihanaa, kun omena on kukassa!



Asu: Takki, kengät, farkut H&M, t-paita Barcelonasta, kukkapanta Australiasta




Pois lähtiessä meitä vastaan käveli myös tuollainen pieni otus, joka ei suuremmin ihmisiä pelännyt ja mun oli tietenkin pakko koittaa napsia vastavaloa uhmaten kuvia siitä. Loppupäivä sujuikin leipoessa suklaapiirakkaa. Jos joku muu haluaa sellaista koittaa, vaikka kuvaa en siitä ottanut niin tässä ohje:

Pohja:
Murotaikina

Päällinen:
2dl kuohukermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
1pussi valmista suklaamousse ainesta

Vaahdota kerma, lisää joukkoon suklaamousse ja tuorejuusto, laita jääkaappiin kovettumaan.
Kun pohja on viileä levitä päällinen pohjan päälle ja it is ready! Helppoa kuin mikä.

Ps.
Jos joku haluaa seurata mun parin kaverin matkaa Ausseissa niin tsekatkaa TÄMÄ LINKKI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti