maanantai 7. toukokuuta 2012

Sukset viety varastoon



Siirrän taas vaatepostausta tuonnemmaksi koska mulla on jäänyt täysin unholaan julkaista kuvat pääsiäisen hiihtoreissulta, joten tässä ne nyt tulee vaikka sen kunniaksi, että Rovaniemellä satoi viikonloppuna n. 20cm lunta!

Mähän en siis yleensä suostu menemään ollenkaan järven jäälle. En varsinkaan keväällä kun se rutisee ja paukkuu, mutta tänäkeväänä äiti sai mut suostuteltua sinne sukset jalassa. Olipahan paino pikkasen enemmän jakautunut.




Alimmassa kuvassa näkyykin hyvin mun Seppälästä ostamat pipot. Pinkkioranssista tuli mökkijunttipipo ja turkoosia käytän ihan kaupungissakin. Sen tupsu ei pääse aivan arvoonsa pilkottaessaan pikkasen äidin päälaen takaa.

Näitä kuvia katsellessa on ihana todeta ton järven jäiden sulaneen ja t-paita ajan alkaneen. Ulkona ei ihan tarpeeksi lämmintä vielä ole, mutta toivossa on hyvä elää. Talvitakki saa luvan lähteä tänään varastoon, vaikka olenkin kauhea vilukissa ja olisin taas viikonloppuna tarvinnut mekon ja sukkahousujen sijaan toppavaatteita palellessani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti