perjantai 11. toukokuuta 2012

Juhannus suunnitelmia?



Mulle juhannuksen bileet ovat olleet aivan selvät viime vuodet siitä lähtien kun täysi-ikäisiksi tultiin. Kauhajoen Nummijärvi kutsuu Nummirockin myötä ja tänävuonna esiintyjälistakin on todella mun mieleen, kun lemppari Before the Dawn astuu taas lavalle! Viimevuonna olin todella pettynyt kun Turmiön kätilöt ei saapunutkaan sairastapauksen vuoksi niin tänä vuonna asia korjataan. Nyt ei toivottavasti kukaan bändiläisistä saatika kukaan muukaan saa juhannuksena sydänkohtausta.


Mitä muuta sitten tuola odotan? Kotiteollisuus olikin jo musiikkivalintana ja niiden musiikki toimii aina, mutta youtuben avulla esittelen loputkin suosikkini:















Uutena tulokkaana laitoin listalleni Shearin. En ole koskaan kuullutkaan kyseisestä bändistä eikä youtubekaan siitä paljon tiedä. Nyt vois taas laajentaa musiikkirepertuaariaan ja käydä katsomassa miten noi vetää, voisin parin biisin kuuntelun jälkeen tykätäkkin kyseisestä bändistä.



Toivottavasti juhannuksesta ei tulisi liian raskas kuitenkaan, vaikka musiikiltaan se siihen suuntaan vähän viittaa. Meitän vanhasta 5 hengen nummiporukasta ei ole jäljellä enää kuin 3, mutta uusia tyyppejä pyritään paraikaa kisuttaa mukaan. Jos ei muu auta niin lyöttäydytään taas vaihteeksi yhteen joidenkin naapurileiriläisten kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti