perjantai 18. toukokuuta 2012

At last it's Friday



Mikä on hyvä tapa pilata seuraava päivä? Tietenkin menemällä bilettämään keskellä viikkoa!

Mun keskiviikko illan suunnitelmat peruuntu, joten sain onneksi kehitettyä itselleni uutta menoa, koska en halunnut katsella jotain Zombie komediaa poikaystävän kainalossakaan. Pari tekstaria Ninnin kanssa ja viininmakuinen ilta oli hoidossa. 


Mä lähdin messiin suoraan töistä, joten minkäänlaista kaunistautumista ei ehtinyt harrastaa. Onneksi tutussa porukassa ei ole niin väliäkää siitä miltä näyttää tai miten nolosti välillä käyttäytyy.

Huonon hiuspäivän (miksi niitä on ollut nyt ihan liikaa!?!?) pelastajana toimi taas hennesin sulkapanta ja nämä kuvat nähtyäni olen aika varma, että noi rintsikat saavat lentää roskiin. Muuten vaatetuksessa ei ole mitään ihmeellistä kirpparilta löytynyt paita ja vanhat farkut. Ainut kiva juttu on mun ikisuosikit ballerinat, jotka olen joskus pöllinyt äidiltä.


Matkalla viininmaisteluiltaan käveltiin Eurooppalaisen ruokatorin läpi Hämeenpuistossa ja törmättiin kahteen kauniiseen neitiin. Miiuska ja Henna oli tulossa Hennan koululta ja Henna olikin loihtinut Miiuskalle aivan todella kauniin meikin. Hyvällä tuulella ja auringon porottaessa on aina ihana törmätä tuttuihin kaupungilla. Näistä tytöistä oli kuitenkin myös suuri hyöty, koska olin unohtanut töistä kasan hakaneuloja paitani rinnukseen ja Henna onneksi ilmoitti asiasta mulle. Ninni oli valitettavasti luullut niiden olevan joku mun "hieno" päähänpisto ja niiden kuuluvan siihen. Onneksi sain rumat hakaneulat irrotettua siinä rupatellessa.


Lauralla odotti iloinen yllätys, kun neiti oli "leiponut" pakastepizzaa ja tortilloja. Mulla on viimesen viikon ollut hirveä tortillahimo ja noi hieman taas helpotti sitä. Maistelussa illalla perusviineistä toimi Yellow tail ja Villa Anna, mutta ne saivat odotella muiden saapumista. Ensimmäisenä mainittu toimii hyvin ruokaviininä ja Villa Anna sopii hyvin seurustelujuomaksi. Molemmat maistuivat meille "experteille" oikein hyvin.


Siinä S ja C:tä odotellessa mulle maistui lauran tarjoama kylmä Crowmoor ja tytöt aloittivat pienillä tuopillisilla. Kuvan perusteella en voisi uskoa tämän olevan illan ensimmäisiä naukkauksia.


Tytöillä on oma "pokerikerho" johon sain liittyä mukaan illaksi. Täytynee varmaan järkkäillä noiden tyttöjen kanssa jotain, että saan liittyä kerhoon pysyvästi. Tarkoituksena oli kaikkien tuoda erilaisia viinejä ja maistella niitä, tosin tämän kerran viininmaistelut jäivät kahteen perusviiniin, yhteen pirskahtelevaan ja yhteen väkevään ananasviiniin. Meidän piireissä on myös tapana jatkaa tätä 16cl viinilasin mittaa hieman, eikä sillä lasillakaan oikeastaan ole väliä kunhan se on täynnä!


Kun viini alkoi loppua oli meidän aika siirtyä pois täydellisen hostin Lauran luota ja jatkettiin matkaa Pyynikin Porttiin. Sielä pistettiin tietenkin soimaan meidän lempimusiikkia ja Ninni pelasi Jaksun kanssa bilistäkin. Paikka ei kuitenkaan ollut ihan näiden kaikkien tyttöjen tyylinen, joten illan kostuessa (sateesta) lähdettiin kohti Miamia. Kiva yllätys oli, että sielä oli pystyssä Dance Battle ja oltiin S:n kanssa todella fiiliksissä siitä. En tiedä mikä erikoisilta se oli, koska muutenkin oli kaikkea erikoista tarjolla kuten beatboxausta, mutta me ei kaikkia juttuja loppuun asti katseltu vaan päädyttiin rankkasateeseen taksijonoon. Onneksi sade on jo täysin kesäsadetta ja vaikka kastuttiin täysin niin pysyttiin lämpiminä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti