lauantai 28. huhtikuuta 2012

You are so fake



Mun hankkimat leikkitatuoinnit pääsi heti kovaan testiin laivalle mentäessä ja torstaina laitetut tatuoinnit on nyt lauantaina lähes kokonaan kulunut pois. Kuitenkin tykkäsin kauheesti siitä kuvasta, jonka laitoin testiin ja kyllä se varmaan olisi kestänyt vähän paremminkin ellen olisi käynyt uimassa yms. 


Kyllähän tosta kuvasta heti näkee ettei se ole aito, mutta muutaman "ootko sä ottanut tatuoinnin!" -kommentin sain osakseni. Kuva kuitenkin vähän kiilsi varsinkin näissä salamalla otetuissa kuvissa, mutta ei sitä laivan hämärässä niin nähnyt.


Noiden kiinnittäminen oli ihan sairaan helppoa. Sen kun leikkas kuvan oikeeseen muotoon ja tälläs iholle, jonka jälkeen kasteli sen paperin märäksi ja odotteli n.20 sekuntia.


Toisena käyttöpäivänä tosiaan kuva oli jo aikalailla kulunut. Sellasen huomion tein, että kannattaa kiinnittää noi ihoon sellasille kohdille, jotka ei pahemmin liiku, koska esim ranteesta kukkakuvio alko kulumaan nopeammin.



Sitten vielä tämän ja eilisenpäivän asu. Sain myös yhdeltä oskulaiselta kommentin, että sä oot aika pinkki. Vähän itselläkin sellainen olo, kun päällä on pinkki toppi(GT) ja pinkit housut (H&M), mutta onneksi Ginan lörttöpaita vähän tasapainottaa sitä. Kenkinä otin testiin hennesistä tilatut feikkiuggit, joita aloin kutsumaan avaruuskengiksi. Noi on muuten yllättävän hyvät jalkaan verrattuna muihin samantyylisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti