sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Uusia tulokkaita



Hennesin ensimmäinen paketti saapui ja tässä vähän tuloksia päällä:


Ajattelin viedä noi kengät mökille kesäksi, kun on ihanaa saada kuitenkin viileissä illoissa ulkohuussiin juostessa jotain lämmintä jalkoihin. Kokokin oli hyvä, vaikka noi oli lastenosastolta 38-39 kokoa.


Koitan nyt olla kauheesti paljastelematta, mutta biksujen yläosa oli myös ihan hyvä. Koitin myös vaatteiden alla ja ihan hyvin toimii, joten noita voi kesällä ihan hyvin käyttää liivien sijasta. Vähä ehkä turhan sivusta lähtee toi niskalenkki mun mieleen, mutta kai siihenkin tottuu.


Nyt sai 80-v synttäreille valittu mekko kovan kilpailijan. Tykkään tästä tosi paljon, vaikka yleensä en rimpsuista niinkään välitä ja vaihteeksi toi on aivan täydellinen työvaate <3


Mun vanha tuliaiseksi Lontoosta saatu keittiöpyyhe on kokenut kovia kun sitä on käpälöity meikkivoiteisilla käsillä. Ei toi väri lähtenyt edes pesussa, enkä kehtaa enää pitää tota esillä niin oli aika sanoa katkerat hyvästit ja ostaa uusi.


Heti tuli mun "keittiön" eli sen pienen kulmauksen olemuksesta siistimpi.


Sain myös hennesistä 50% alejutun 4 eri vaatteeseen ja niistä päädyin tilaamaan itselleni seuraavaan pakettiin, jossa piti tulla vain mekko ja kengät vielä kaveriksi violetin paidan. En ole oikeen koskaan kunnolla käyttänyt tota väriä suuremmissa määrin niin saa nähdä mitä siitäkin sitten tulee. hinta oli 4,95€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti