lauantai 21. huhtikuuta 2012

Kesäkuntoon?



Inhoon jo nyt näiden liikuntapostausten otsikointia, vaikka se onkin aika osuva kun kesä on tulossa. Luulen kuitenkin, että vaihdan sen pian, koska en halua olla vain kesäkunnossa, vaan haluan olla muutenkin kunnossa! Sillai että kehtaa kattoo itseensä peiliin ja sanoa olevansa kaunis ja tarkoittaa sitä. Tää on pikemminkin itsetunnon kohotuskampanja kuin kesäkuntoon 2012 kuuri. 


Tänään mun piti vetää 4km lenkki, mutta se veny vähän kun yllä oleva biisi alkoi soimaan NRJ Dancelta ja askeleet jotenkin vain jatku, ei se mitään, kun muutenkin sai kulua kyllä enemmän kaloreita. Eilen illalla kestin klo 23 asti ilman keksien syöntiä, jonka jälkeen söin viimeiset 3 keksiäni. Onneksi nyt talo on tyhjä herkuista! Yksin ollessa muutenkin repsahtan helpommin herkuttelemaan, kun seurassa sitä ei tule tehtyä.


Toi kuva on se, joka sai mulle ensimmäisenä tulevan mieleen laihduttamisen ja oonki nyt viikon aikana käynyt Sydney albumissani sitä kurkkimassa varmaan kolme-neljä kertaa. Pitäis varmaan tulostaa se johonkin seinälle niin tavote olis ainakin koko ajan näkyvillä. Mä siis haluan kesällä pystyä käyttään noita shortseja tollai. Ei kai Suomessa noin kuljeta, mutta kun ajattelee et ton kuvan otosta on noin vuosi ja viikko alempaan kuvaan niin en kestä tota muutosta, jonka Suomessa asuminen on saanut muhun aikaiseksi.


En löytänyt oikeen hyvää kuvaa jossa sais jotain selvää mun kropasta, joten päätin ottaa sellasen nyt salin jälkeen oloasuillessani. En voi muutaku pyöritellä silmiäni, koska en ollut tajunnut mun mahani tulevan melkein rintojen korkeudelle. Toi asia tulee niin muuttumaan ennen kesäkuuta!

Niin ja jos syömisistä lisää höpäjän niin tänään vedin tuhdin aamupalan, koska arvasin ettei töissä oikeen ehdi syömään eli join herban suklaapirtelön ja tein 3 munan munakkaan. Töihin lähtiessä kuitenkin oli vähä nälkä joten sorruin myös hakeen kaks juustohampparia(300kcal/kpl) evääksi, joista ehdin hädintuskin syömään sen yhden töiden välissä. Ninni kutsui mut töiden jälkeen pizzalle ja söin sielä pari perus palaa (suht pieniä kai) omatekosta herkkua ja join 16cl viiniä. Nyt tarkotuksena on iltapalaksi ottaa taas herban pirtelö ja yöpalaksi oon säästänyt sen toisen juustohampparin, koska me ollaan menossa Jaanan kanssa tänään baariin tanssimaan ja yöllä on varmaan nälkä. Menojuomana saa luvan toimia cola light.

Mun laihdutus on kyllä kummallista, kun syön herkkuja sen kun ehdin, tosin Ausseissakin laihdutin nuudeleita popsimalla, että kai se tälläikin onnistuu! Onneksi sentään kulutin yhden hampparin salilla ja toinen vois mennä tanssilattialla (i hope so)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti