sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

+10



Tää päivä on ollut aivaan sairaan kaunis ja sen kunniaksi päätinkin jättää salin väliin ja lähdin Ninnin kanssa lenkkeilemään. Kuitenkin munkki päivässä pitää nutturan löysällä, joten taas vähän repsahdin.


Kamerana toimi tänään Ninnin kännykkä, koska mä sain vasta iltapäivällä takaisin Kihniöön jääneen pokkarini. Oli pieni taisteleminen saada sieltä kännykästä mulle kaikki kuvat, mutta onneksi picasa pelasti!


Käveltiin siis ensin pyynikin näkötornille, tarkotuksena ei ollut syödä sielä, mutta tuli sitä vedettyä munkki puoliksi ja lasilliset simaa, tässähän alkaa pääseen jo vappufiiliksiin! Siman juonnista en aijo muutenkaan tinkiä, koska nyt on ainut kerta vuodesta, kun sitä voi saada. Päivän asuna toimi:

Kiiltolegginssit Vapaavalinta
Oranssi pitkä toppi GT
Raitapaita GT
Takki Pariisista
Hiuspanta Zakopanesta
Laukku H&M (Sain Ninnilta pikkasen kommenttia tosta, että asettelin laukkuni vyölaukuksi)
Kenkien alkuperästä ei ole mitään hajua, mutta voin sanoa, että todella huonot ovat.


Kun oltiin harjulle asti päästy niin kierreltiin sielä muutamat nätit maisemapaikatkin. Liikkeellä oli kyllä hurjan paljon ihmisiä ja kaikki parhaat kuhertelumestat olikin varattuja. Puhuttiin vähän, että tonne täytyisi lähtee joskus kunnon kesähepeneissä ottaan kuvia, kun maisemat on niin nättejä.


Bongattiin myös kevään ensimmäiset sinivuokot ja leskenlehdet, nyt se kesä oikeesti tulee ja nuuskamuikkunenkin voi jo palata takaisin muumilaaksoon <3


Pyhäjärvestäkin oli jo suurelta osin kaikki jää sulanut, en ymmärrä että Äidin mukaan Kihniössä meidän mökin lähellä oli ollut vielä joku pilkillä. Ihan hullua!


Lenkissä kesti noin kaks tuntia ja kierrettiin takaisin kaupunkiin Rosendahlin rantaa pitkin ja nautittiin kesäsäästä. Lenkin jälkeen siistiydyttiin ja mentiin ostamaan Ninnille perus mustat ballerinat, jotka löytykin Spiritistä 19€:lla. Oli ihana jättää ensimmäistä kertaa sukat kotiin, kun lähti kaupungille. Toivottavasti säät alkaa taas hellimään meitä yhtä lailla kuin viimekeväänä!

2 kommenttia:

  1. Meillä sato lunta vielä viime viikolla, ja sitä löytyy maasta vielä monta kymmentä senttiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi jee... Mut täälläkin suli noi lumet ihan yllättäen ku juuri kuukausi sitten oli vielä hirvee lumimyräkkä ja lunta tuli joku 40cm yhdessä yössä...
      Oon kyllä silti aika ilonen et asun etelämmässä, et saan nauttia kevään tulosta aikasemmin ^^

      Poista