perjantai 9. maaliskuuta 2012

Oikea vapaapäivä



Tänään on juuri sellainen päivä, joka aloitetaan aamusta asti Supernatural maratonilla. Silloin kun Jussi vielä asui Tampereella meillä oli tapana katsella porukalla Supernaturalia järjestyksessä, mutta ollaan oltu varmaan parikin vuotta jo jämähtäneenä 5 tuotantokauden alkuun. Tänä aamuna kuitenkin oli hyvä tilaisuus verestää mustoja ja rakastua tohon sarjaan uudestaan!





Oikea tarkoitus tälle päivälle oli siivota kämppä läpikotaisin, mutta tämä telkkarin vahtaaminen on tainnut viedä voiton siltä, vaikka kyllä mä ehdin jo välissä käymään Nesteella kahvilla I-E:n ja Jussin kanssa ja hakemaan yhden paketin postistakin. Tunnin sisään saan vielä Topin seuraani illaksi. Toivotaan ettei se pahastu sotkuisesta kämpästä (varmaan jo tottunut siihen, et mun luona vallitsee pieni kaaos) ja tv:n vahtauksesta.

Eilisillasta haluaisin kommentoida sen verran, että olin todella positiivisesti yllättynyt Ilonassa olleesta livebändistä. Tosin Pauskin kanssa todettiin, että Australia on sekoittanut meidän päät, koska oltiin molemmat sitä mieltä, että se olisi ollut parempi jos paikalla olisi ollut vain mies ja kitara. Tuntui, että suurinosa ihmisistä innostui enemmän vasta levymusiikin alettua pauhaamaan, mutta me ei kauheen kauaa enää sen jälkeen viihdyttykään baarissa. Viimeinen biisi oli kuitenkin pakko reivata, koska meillä oli tällä viikollakin Backstreet boys -viikko koulumatkoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti