sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Missing hair


Hardcore Superstar - Someone Special

Mulla on ihan jätti super ikävä pitkiä hiuksia! Inhottavaa, kun selaa blogipäivitysten vanhoja kuvia ja esim tollaset alla olevat "hyvä hiuspäivä" -kuvat tukkii näkökentän. Onneksi nyt sentään saatiin tyvi värjättyä niin ehkä voisi kehdatakkin olla koulussakin joku päivä hiukset auki, kun muuten oon turvautunut pipoihin ja ponnariin.




Kyllähän näistä kuvistakin heti selviää, että mun hiukset oli tosi huonossa kunnossa. Eihän niitä oltu paljoo leikelty koko Aussi vuonna ja katkenneita hiuksia oli niin blondauksista kuin auringonpolttamista. Sen vuoksi hiukset meni myös koko ajan takkuun ja olisin saanut harjata ne varmaan 5 kertaa päivässä, jos olisin yrittänyt pitää ne yhtään aisoissa. Sen vuoksi turvauduinkin lähinnä pörröseen hippityyliin. Oli noitta huonokuntoisissa hiuksissa yks hyväkin puoli sentään, kun niistä ei huomannut niin helposti sitä jos ne oli likaiset!



Sitten kun siirryttiin syksympään annoin luvan vähä pätkästä niitä ja samalla tuli ohut otsis, koska edessä oli kaikista eniten niitä katkenneita yksilöitä. Toi tuntui jo paljon parempikuntoiselta, mutta vieläkin latvasta löytyi ihan hamppuja kohtia. Ei siinä auttanut siihen muu kuin heti kun Ninni tuli Suomeen katkaista kunnolla... Nyt mun hiukset on ainakin terveet, vaikkakin on vähän moniväriset edelleen, kun latvassa on tummien hiusten jäänteitä. (moro tolle alakuvan tyvikasvulle, joka sai tosta vielä kasvaa yli kuukauden!)



Niina vielä näpsäs eilen kuvan musta ja se saa toimia varmistuksena siitä, että se tyvikasvu on oikeesti poissa. Kun luonnonvaloa ei ollut saatavilla luulin itsekkin lopputuloksen olevan aika keltainen, mutta ei se näin päivänvalossa katsomalla niin paha olekkaan. Heti ton polkan leikkaamisen jälkeen otettua kuvaa ei ole olemassakaan, että kyllä toikin nyt jo on saanut vähän kasvaa, joten no worries! Pitkät hiukset kesäksi 2013 on seuraava tavoitteeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti