maanantai 30. tammikuuta 2012

Scarf


Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego - Oficial (Assim você me mata)

Ostoslakko ei oikeen pitänyt, kun kävin Ginassa etsimässä veljen vaimolle synttärilahjaa. Huomasin, et huivihyllyllä oli 2€ huiveja ja pipoja enkä voinut vastustaa kiusausta. En kuitenkaan tykännyt siitä huivista kauheesti ja jo kaupassa mulle tuli inspiraatio, että teenkin huivista pyöröhuivin, koska yleensä mun mielestä pyöröhuivit on liian lyhyitä, kun ne voi pyöräyttää vain kahdesti kaulan ympäri niin tästä sai kivasti pidemmän version.


Elikä alotin homman poistamalla noi hapsut, jotka oli vaan kieppastu kerran lenksukan ympäri, eli se ei vaatinut sen suurempia toimenpiteitä.


Ostin samaa sarjaa myös pipon. Näiden kuvien värit jostain syystä valehtelee tosi paljon, vaikka kyllä toi lankakin näyttää eri valaistuksissa ihan eri väriseltä, kuten tänä aamuna mun kaveri sanoi koulussa, että oli aamulla luullut mun pipon olevan keltainen.


  Hapsuista jäiki sen verran lankaa yli, että sain siitä hyvää värkkiä ompeluhommiin. Aluksi mun piti tehdä se virkkuukoukulla, mutta en löytänyt koukkuani niin keksin vaihtoehdon kaksi eli ison silmäneulan. Tolla homma sujuikin ehkä helpomminkin. Ihan perus pistoilla kiepauttelin huivin nurjalta puolelta päät toisiinsa.


En jaksanut kauheesti välittää työn "laadusta" eli kuviot ei täsmää, mutta hyvä ympyrä siitä silti tuli!


Ja tosiaan toi pipo ja huivi pääsi heti suosikkilistan kärkeen ja käyttöön. Kouluun ei jaksanut oikeen muuttopäivänä panostaa vaan heitin päälleni mahdollisimman mukavat vaatteet. Mun kauan kestänyt Seppälän koululaukkukin sanoi eilen sopimuksensa irti kun kantokahva katkesi. En kyllä yhtään ihmettele sitä sillä painomäärällä, joten etsin täksi päiväksi vanhan koulureppuni messiin.


 Kaikki kengätkin oli jo eilen pakattu ja sain sieltä kaivamalla kaivaa noi uudet hennesistä tulleet tennarit jalkaan. Halusin pistää ne, koska noiden nauhojen väri on aikalailla täsmälleen sama kuin huivin ja pipon. Eikä muuten ole ihan talvikäyttöön suunniteltu noi kengät! Voin sanoa, että tuola -15°C jäätyis varpaat aika kivasti jos kauemmin joutuis ulkona hengaileen, mutta mitäpä sitä ei kauneuden etten tekisi (hah).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti