keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Sale goes on and on and on


Nimetön - Kuuleeko kukaan

Onko mussa ollut jotain vikaa kun en ole huomannut ihan mahtavia alennuksia, vaikka olen kävellyt kaupungilla monena päivänä! Ginassa on MAHTAVAT joulutarjoukset. Lähes kaikki on 10 tai 5 euroa, joten kun astuin sisään en meinannut päästä lähteen pois, vaikka kello lähenteli jo 21...


Koruja oli yks rekillinen alessa ja tosi paljon kivoja sormuksia löyty, mutta ne kaikki oli mulle pieniä, joten tyydyin ostamaan ihan kivat sulkakorvikset. Oon jotenki hurahtanut sulkiin ja nääkään ei edes ollut sieltä lemppareimmasta päästä, mutta hintaa oli alle 2€ niin ei se paljon kirpassut ja tuleehan noi ihan varmasti käytetyksi! Väri kyllä kuvassa valehtelee, ne on oikeesti sellaiset violetin-pinkin-punaiset. Pikkasen jäi kaivelemaan vielä nahkanarussa roikkuva pinkki kello, joka maksoi 5€. Varmaan täytyy vielä käydä noutamassa se kotiin huomenna.


Vaikka sain joululahjaksi toivomani neuletakin Hennesistä niin en voinut vastustaa, kun kaikkia ihania neuleita oli VAIN VITOSELLA! Meidän koulussa on tuhottoman kylmä sisällä, joten neuleet on ihan korvaamattomia nyt talvella.


Ginan topit on aina mun suosiossa ja tota väriä mulla ei vielä ollutkaan. koko oli joku yli suuri, mutta ainakin pitutta sitten on riittävästi niin voi kesällä käyttää vaikka leggareitten kanssa mekkona. hintaa 5€.


Anteeksi likaiset hiukseni, mutta en voinut ohittaa myöskään leopantaa, jossa sisällä on metallilankaa! Toi on todella kätevä kun se pysyy paljon paremmin paikallaan kuin pelkät kangaspannat. Hintakin pyöri jonku 2€ kieppeillä, mutta toi olis lähteny mukaan vaikka normaalihintaisena. Täytyy varmaan käydä ostamassa Ninnille samanlainen, ettei se pöllis mun omaa. Näiden kaikkien lisäksi ostin vielä ihanat vaaleat sukkahousut 3€:lla.

Jepajee <3 En sittenkää enää vihaa alennusmyyntejä ihan NIIN paljon.

2 kommenttia:

  1. Ihan törkeän ihanat korvikset!:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Niitä varmaan ainakin Tampereen hämeenkadun Ginasta löytyy vielä jos täälläpäin liikut...

    VastaaPoista