sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Print yourself


Mötley Crüe "Mother F**ker Of The Year"

Tänään on sellainen päivä kun minä marssin äänestämään. Mun mielestä äänestämisessä on paljon enemmän fiilistä, kun sen tekee sinä oikeana päivänä eikä ennakkoon. Kai kaikki täysikäiset menee äänestään? Mun mielestä ehdottomasti ainakin nuorten äänillä on voimaa, koska niin monet nuoret on ennen jättänyt äänestämättä niin jos nyt saataisiin kaikki äänestämään voitais saada vanhojen patujen mielipiteitä vähän murrettua, mutta se politiikasta ja nyt askartelun puolelle.

Joskus tulee liian kiire käydä painattamassa ittelleen printtipaitaa niin sellasenhan voi toki tehdä myös itse. Mulle annettiin yks ilta projektiksi tehdä seuraavaksi päiväksi miesten printtipaita. (Onko muille naisille käynyt niin, että Skyrim on vallannut miehen sydämen pahemmin kuin sinä itse?) En tosiaan meinannut aluksi suostua, mutta sitten ajattelin, että paremmalta se näyttää varmasti mun tekemänä kuin miehen väkertämänä!


Tarvittin siis valkoisen t-paidan, tulostetun kuvan ja kangastussin. Pistin varmuuden vuoksi myös pahvin ton tulosteen alle, jonka laitoin siis paidan sisään ja se näkyikin kivasti sieltä läpi. Kävin ensin hakemassa käsityökaupasta merkkauskynän, joka kestää pesua, mutta sitä hetken katteltuani tulin siihen tulokseen, että se on perus kuulakärkikynän veroinen ja hain Tiimarista 2€:lla permanenttitussin, jonka pitäisi myyjän mukaan kestää myös konepesua.


Sitten ei kun viivotin heilumaan ja tussailemaan. Halusin lisätä vähän omaa näkökulmaani tohon työhön, joten sen vuoksi lopputuloksessa on A:t värittämättä. Noiden kirjainten (varsinkin pienten) värittely oli tosi aikaavievää hommaa. Tohon kuvaan sain kulutettua yli tunnin, mutta oli se myös palkitsevaakin, kun "asiakas" oli tyytyväinen ja sanoi pitävänsä tota paitaa joka bileissä tästä lähtien. Itteeni jäi pikkasen kalvamaan, et toi kuva tuli vähäsen sivuun. Toi kuvan asettelu paidalle ei olekkaan ihan niin yksinkertaista kuin vois luulla.


Tuli sellanen fiilis, et vois tehdä noita lisääkin, kun ei ainakaan näistä kuvistakaan mun mielestä niin pahasti erota, että toi printti on käsin tehty. Kaikenlaisia inspiraatioita pyörii päässä, kunhan jaksaisi vaan alkaa toteuttamaan ja ennen kuin teen mitään haluan tietää miten toi toimi testikäytössä ja pesussa. Koitan lisätä siitä mainintaa myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti