perjantai 28. lokakuuta 2011

After Party


LMFAO - One Day

Inhottavaa ku olis juttuja kerrottavaksi, mutta sitten ei ole aikaa asua netissä! Ostettiin LMFAO:n helmikuiselle Helsingin keikalle liput ja odotan jo nyt NIIN intoo piukeena sitä sufflaamisen määrää! Liput oltiin muutenkin myyty loppuun jo vartissa, vähä harmittaa etten ostanu sitä maksimimäärää eli viittä, vaan nappasin neljä lippua heti myynnin alettua taskuuni. Lippujen hinta oli 40€ postikulujen kanssa, mikä on aika suolanen clubikeikasta, mutta toi oli nyt vaan PAKKO. Hauskinta vielä, että toi on samalla viikolla kuin GOOM, joten sillä viikolla tulee sit nähtyy pariki tän päivän kovaa sanaa. Tosin toi Sak Noel vähä mietityttää ku kukaan ei tiedä siltä muuta ku Loca Peoplen, mut koitan nyt kuunnella jotai muutakin sen tuotantoa.


Sak Noel - Pale Blue Dot

Täs on ollut paritkin naamiaisopiskelijabileet ja tänään maalailin ja leikkelin yhden kaverin Tampereen tradenologiaan, jossa teemana oli freak show. Mä itse osallistuin keskiviikkona samantyyliseen teemaan ja pärähdin Herttakuningattarena Pahikset ihmemaassa bileisiin yo-talolle. Mukaan sieltä tuli sitten parikin sotilasta, joitka koristavat mun sekasta kämppääni. Alice in Wonderland on mun kaikkien aikojen suosikki Disney leffoista niin tottakai olin todella mielissäni kun Arkkitehdit oli somistanut yo-talon sillä teemalla :)




Mulla ei omaan asuuni ollut kauheesti aikaa, mutta löysin kaapistani punasen paidan, vyötärökorsetin ja vanhan pitkän hameeni, jonka tylli oli muuten todella epäkäytännöllinen, kun se jäi koko ajan korkoon kiinni! Pauski esitti Dr. Eviliä Austin Powersista ja onnistu tehtävässään todella hyvin pitäen pikkurilliä huulilla jopa tanssiessa! Mä koitin panostaa meikkiini ja pistinkin kynsilakkaa huuliin, koska puna ei pysynyt tollai sydämen muotoisena. Meikkiin otin mallia (ei piirretyn) Alice in Wonderland leffan isopäisestä kuningattaresta ja mielestäni onnistuin suht. hyvin. Henkka askarteli mulle kruunun, jota meillä ei ollut aikaa värittää keltaiseksi, mutta meni se noinkin aivan hyvin!


Niistä toisista eli Pistot gets Kinky bileistä en halua jakaa parempaa kuvaa kuin mitä tässä Jasun kanssa poseerataan. Asu on varmaan aika selvä ton teeman mukaan. Löysin Hennesistä osta 3 maksa 1 alennuksesta mahtavat neonväriset rintsikat, pitsitopin ja tekonahkahousut, siihen lisäsin yhden vanhoista korseteistani ja maskin naamaan. Hennesistä ostetut jutut makso yht 7€, joten olin todella tyytyväinen asuuni, mutta housut olivat kuitenkin todella huonoa materiaalia ja sain niistä jo sen illan aikana kynteni läpi, joten niiden käyttö tais jäädäkkin siihen yhteen kertaan. Nyt hetkeen ei onneksi enää pitäisi olla tulossa naamiaisia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti