tiistai 20. syyskuuta 2011

What I bought?


Skindred-Rat Race (hevin ja Jamaica reggaen sekoitusta)

Varmaan jotkut noista Pariisista ostetuista jutuistani on täällä jo vilkkunutkin, mutta nyt haluan esitellä paremmin uudet rakkauteni. Päällä muuten Australiasta CottonOnista ostetut valkoinen paita ja harmaaläikikäs hame, jotka ovat myöskin yksiä rakkausvaatteitani. (niin kuin en muka rakastaisi niitä kaikkia joka tapauksessa!)

En harmiksenikaan muista sen kaupan nimee mistä tää on, mutta  tämä oli viimeinen kappale siinä pikku kaupas näistä <3

Tätä sulkapantaa esittelinkin jo, se puristaa vähän, mutta selviän siitä kun se on niin kaunis

mun 10€ uus takki, joka kestää jonkinverran myös sadetta. Ihan parhautta näin syksyllä!

Olen himoinnut lähes tota samaa huivia Leimuskassa, omani löysin kuitenkin Pariisin pikkukaduilta <3

Siinä sitten vielä töihin lähdössä, jalassa H&M lastenosaston 170cm sukkahousut

Sain Nelliinan blogista taas uuden kimmokkeen hankkia lisää tollasia paksumpia sukkahousuja, kun olen ehdottomasti siirtynyt hame ihmiseksi ja nyt ilmojen kylmetessä siirtynyt silti housulinjalle. Täytynee siis mennä katsastamaan vielä Hennesin aikuisten puolenkin sukkahousuvalikoima ja ostaa sielä edes parit lisää. Inhottaa vain kun sukkahousut ovat mielestäni suhteellisen kalliita. Ne rikkuvat todella helposti ja maksavat n. 10€. Odottelen ALE sukkiksia innolla!



Kävin muuten sovittamassa Hennesin lastenosastolla sitä himoitsemaani haalaria, mutta koska se koko on 170cm sen selkäosa oli mulle pari senttiä liian lyhyt. Että kun ärsyttää olla 173cm pitkä! Muuten tykkäsin siitä todella paljon. Nyt varmaan täytyy alkaa himoitsemaan Gina Tricotista tota lähes 50€ Jumpsuittia. En taas enää ymmärrä miksen ostaisi aitoa Jumpiniä jos pulittaisin tuosta niin paljon. Kuitenkin uusi maksaa 99€ ja monesti olen nähnyt blogeissa 20€ alekoodeja, joten nyt varmaan odotan sellaista ja tilaan aidon, kun en kerran pääse tästä pakkomielteestäni ylitse...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti