lauantai 3. syyskuuta 2011

Make-up tutorials


Mamba - Saa koskettaa

Innostuin eilen katselemaan vähän paremminkin Intialaista meikkiä ja youtubesta löytykin aika hyvin kaikenlaisia arabityylisiä meikkivideoita. Koulussa puhuttiin, että kaikilla pitäisi ainakin olla bindi otsassa, että näytettäisiin mahdollisimman yhtenäisiltä. Kuitenkin innostuin myös morsiamille laitettavista otsakoristeista ja nyt en osaakkaan päättää mitä haluan otsaani laittaa.



Olen koko ajan ollut sitä vastaan, että vahvan silmämeikin kanssa käyttäisin vahvaa huulipunaa, mutta nyt kun kerran on mahdollisuus niin voisihan sitäkin myös koittaa. Olen hyvin tyytyväinen tällästä vahvaa meikkiä suunnitellessani, että ainakaan vielä ensi keskiviikolle ei ole luvattu sadetta, joten leviämisriski pienenee huomasti. Muutenkin stressaan jo valmiiksi miten saan esimerkiksi huulipunan pysymään lähes koko päivän kun meikin korjausmahdollisuudet tulee oleen suhteellisen vähäiset.


Asian bridal makeup


Bollywood Bridal Make-up Tutorial !!!

Näiden videoiden jälkeen olen kuitenkin varma, etten halua käyttää tuolloin silmälaseja, koska ne piilottaisivat kokonaan vahvan silmämeikin ja olen myös vähän huolissani vaaleista hiuksistani, jotka ei sovi tuohon tyyliin ollenkaan. Samalla tässä siis haikailen entisen mustan tukkani perään, mutta aijon pysyä linjassani ja koittaa kasvattaa omaa väriä päähän...

2 kommenttia:

  1. Hei, mistä tollasen bindin ostat? Itse tykkään leikitellä meikeillä ja hupsuilla muutenkin, että voisin bindi-otsassa mennä baariin muuten vaan joskus! Ne on vaan kauheen kalliita, kun ajattelee että se on sellainen pienen pieni koriste vain :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Indiskassa ainakin oli ihan nättejä 2,5€ et aika kallishan tuo on, mutta mä ajattelin tehdä omani ihan iholiiman kera kynsitarrasta. :) Huomenna pistän kuvaakin!

    VastaaPoista