lauantai 27. elokuuta 2011

Hups


Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

Nyt kun torstaina pääsin innostumaan tästä matkailusta puheenaiheena niin tilasin viikolla matkan joulukuuksi Dubliniin hakemaan Ninniä takaisin Suomeen ja puhuin samalla Ninnin kanssa skypessä. Olen ihminen, joka osaa tehdä samaan aikaan montaa asiaa, mutta en välttämättä onnistu siinä aina kauhean hyvin.


Tällä kertaa innostuin ideasta lähteä matkalle jo torstaina aikaisemmin mietityn perjantain sijaan. ja supersaversilla olikin lento Tampereelta Arlandan kautta Dubliniin myös torstaille. En sitten siinä enempää lentoja katsellut vaan pistin homman suoraan ososkoriin ja pistin taas visan vinkumaan (mistä tuli 11€ Visalla maksamislisä ja 9€ lisä kasvisruokavaliosta!!) Maksut suoritettuani aloin katsomaan lentoaikoja. OLISIKO KANNATTANUT TARKISTAA NE HIEMAN AIEMMIN!!!


Mun lento lähtee nyt siis 18.50 Tampereelta ja 9.25 seuraavana aamuna Arlandasta. En olis paremmin voinutkaan valita kun nyt menen joka tapauksessa sinne Dubliniin perjantaina! Katsoin heti lennon muuttamismahdollisuutta, mutta siitä otetaan vähintään 65€ lisämaksu. Kivakiva! Onni oli kuitenkin mukana onnettomuudessa ja poikkean siis matkalla yökylään Isän tädille Tukholmaan. Ihan mukava käydä moikkaamassa sukulaisiakin kun kerran läheltä kuitenkin olin menossa.

kuvat jälleen googlen kuvahausta

Tässä tarinassa oli kuitenkin opetuksena se, että kannattaa aina tarkistaa hyvin myös lentojen kellonajat eikä vain tuijotella sitä lähtö ja paluupäivää. Lennot Tampereelta Dubliniin tohon vuodenaikaan on muuten sika kalliita kun suoria lentoja ei ole. Mun lennot maksoi vähän alle 300€. Oon todella ilonen, että paikan päällä saan sentään ilmaisen majoituksen Ninnin perheessä tai jollain sen kaverilla.

Että eipä mulla muuta kuin hyvää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Missä on uusin päivitys?

    VastaaPoista
  2. Kannattaa liittyä lukijaksi tuola blogilistan puolella jos haluaa reaaliaikaisesti tietää milloin päivitän. Mielelläni kirjottaisin joka päivä, mutta aina ei anna aikataulut periksi.

    VastaaPoista