torstai 11. elokuuta 2011

Back to Cool


Christina Aguilera - Beautiful

Aluksi haluan valittaa, koska Blogilista ei ole toiminut kahteen päivään ja ärsyttää käydä tsekkaamassa jos joku blogi olisi ehkä mahdollisesti päivittynyt. Onneksi bloggaajat sentään jatkavat tavanomaista postaustahtiaan. Joten Dear Blogilista, voisitko pistää itsesi pian toimintakuntoon, kiitos <3

Sitten asiaani:

Tickle your fancyssa ja Mungolifessä on käynnissä Nellyn kanssa yhteistyössä järjestetty kilpailu, jossa etsitään syksyn back to school trendejä. Mä innostuin valitsemaan Nellyltä vaatteita ja erityisesti olen aikaisemminkin jo kiinnostunut eräästä meneillä olevasta trendistä josta luin viimeisimmässä Ellessä. eli jo aiemmin kesällä puin ylisuurien korkokenkieni kanssa perus seeprasukat ja nyt saan tehdä sen oikein luvan kanssa! Toivottavasti monet tytöt ottaa käyttöönsä ton trendin eikä katso mua kieroon kun kuljen lörttösukissani pitkin kaupunkia!

Osallistuinkin tyttöjen kisaan valitsemalla omaksi back to school asukseni tälläistä:
(note to yourself: lue kisan ohjeet ennen kuin painat sitä lähetä nappia!)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/mekot/jeane-blush-396/ann-marie-dress-396102-14/
Halusin Mustan mekon, jossa on mieluiten pitkät hihat, koska syksy alkaa kuitenkin kylmenemään, ihan kokonaan kesästä en halunnut luopua siksi mekko saa luvan olla lyhyt. Suurimman osan kesästä olen muutenkin kulkenut ihonväristen sukkahousujen kanssa, joten saan varmasti jatkaa sitä myös syksyllä.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/asusteet/laukut/urban-expression-857/audriana-bag-857024-14/

 Simppeli laukku, jossa mahtuu kantamaan koulussa tärkeimmät asiat, jossa kultaiset koristeet kun kulta nyt sattuu vieläkin pitävän pintaansa syksynkin trendeissä vahvana.

http://nelly.com/fi/keng%C3%A4t-naiset/keng%C3%A4t/arkikeng%C3%A4t/timeless-770/holmes-770065-14/

Korkojen solki menee vähän väärään sävyyn, mutta kesästä pidetään edelleenkin kiinni sandaalien muodossa ja halusin ehdottomasti kiilakorot, koska niissä vain on parasta kävellä.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/alusvaatteet/sukat/burlington-100299/covent-garden-kh-201600-107/

Tässä ehdoton asuni piristys! Ilmat on jo nyt sen verran viilentynyt etten meinaa tarjeta ilman villasukkia, joten mun on jopa pakko yhdistää sukat noihin korkokenkiin, laittaisin ne lyntylle nilkkaan sellaisella säärystintyylillä, joka oli joskus about 2000 -luvun alussa muotia.

http://nelly.com/fi/kauneus-naiset/kauneus/kynsienhoito/hot-make-up-697/hot-nail-polish-697016-1922/

Viimeisen silauksen tekisin asuuni kynsilakalla. Mä rakastan muutenkin kirkkaan värisiä kynsilakkoja ja löysin täydellisen sukkiin sopivan sävyn, joten toi oli pakko ottaa mukaan asuun.

Koruja ei välttämättä tarvisi ollenkaan, mutta jos tossa kisassa olisi saanut valita 6 tuotetta olisin lisännyt siihen vielä jotkut yksinkertaiset pienet korvakorut. Palkintonahan tytöillä voittajille on 300€ arvoiset lahjakortit Nellylle, kyllä sillä kelpaisi shoppailla uusia kouluvaatteita <3

Onko muutenkin hullua osallistua aina tälläisiin kilpailuihin, kun harvemmin sitä tulee mitään voitettua. Kulutan rutkasti aikaani vain selailemalla nettikaupoista tuotteita, joita mulla ei ole varaa ostaa, mutta rakastan haaveilua ja haaveilen jonain päivänä voittavani kun ahkerasti jaksan osallistua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti