keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

HP


Sixx:A.M. - Life Is Beautiful

Kävin eilen katsomassa viimesen Potterin (noi sivut on muuten aika hienot) ja tykkäsin siitä ihmeen paljon. Mitä nyt erikoistehosteet pisti vähän naurattaan loppuosassa, mutta alkuosa leffasta on oikein hyvä. Onneksi kirjan lukemisesta on sen verran aikaa etten ihan tarkalleen muista sen tapahtumia, joten en päässyt vertailemaan niitä pahemmin keskenään. Täytynee lukea se kirja joskus uudestaan ja ehkä jopa suomeksi, että varmasti ymmärtäisin kaiken.


Olen jostain kumman syystä tavasti poiketen kulkenut kaksi päivää peräkanaa samassa mekossa, vaikka en edes kauheesti tykkää tosta, se on rinnan kohdalta armottomasti liian pieni. Eilen yhdistin siihen wetlookit ja glitter tennarit kun halusin töiden jälkeen olla mahdollisimman rennosti leffassa. Musta tuntuu et mulle tulee aina jäätävän kylmä elokuvateatterissa, mutta tällä kertaa sali oli lähes täysi ja en tarvinnut edes pitkähihaista paitaa joka mulla oli varuiksi mukana. Ilmeisemmin se teatterin ilmastointi on aina liian suurella kun väkee ei ole tarpeeksi. 

Sain Jaanalta viikonloppuna tuon pinkin huulipunan ja tykkään siitä tosi paljon, haluisin käyttää sitä joka päivä! Toi puna on wet n wildin hot red. Lisään päälle aina sävyä antavaa huulikiiltoo niin väri menee vielä astetta pinkimmäksi, kun oikeestaan toi väri on joku kirsikan punainen. Gotta love it...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti