keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Tanssilattian kuuraamista


Shakira - Rabiosa ft. Pitbull

Jos nyt vielä boostaisin vähän siitä mun 957 kilpailun voitostani... Mentiin siis perjantaina 10 aikoihin parin kaverin kanssa syömään pari jättimäistä sampler ruoka-annosta, jossa oli vaikka mitä ja me ei todellakaan jaksettu edes syödä kaikkea ja saatiin ämpärillinen juomiakin suoraan pöytään. Flinch ei soittanut mitään mun suosikkimusiikkiani, mutta kuunneltiin me keikka loppuun asti ja mentiin vielä Ilvekseen jatkoillekkin. Sairaan hieno ilta ja kaikista parasta on, että Aino voitti perjantaina radio 957 kilpailussa kesäteatteriliput ja sunnuntaina jonku radiokanavan kisasta levypalkinnon! Mäkin olen aika onnellinen kun eilen löysin vitosen ja ruusun maasta. Mistä tää hyvä onni oikeen tulee?


Mulla oli tavallista helpompi vaatekriisipäivä, koska en jaksanut miettiä mitä pistän keikalle päälleni. Meikistäkään en jaksanut huolehtia vaan päädyin siihen että punainen huulipuna pelastaa kaikelta, vaikka Hennalta sainkin illan aikana kommentin, että: "Älä lisää sitä huulipunaa enää, kun se on niin punaista." Tosta kommentistakin huolimatta lisäilin sitä ja voin kertoo ettei punainen huulipuna ole mikään paras vaihtoehto kun mennään syömään esimerkiksi maissia. Tuli sitten maisteltua sitä punaakin, mutta onneksi Amarillon ruuat on niin hyviä, ettei se haitannut.




Toi viimenen kuva on ehdottomasti mun kuvaajalle omistettu, joka käski näyttää vähän paljasta pintaa, mutta pysyin silti siveellisyyden rajoissa. Harmillista miten näistä ei näe ollenkaan mun rakkaus sukkahousujani. Ostin viime kesänä kahdet parit ihonvärisiä pieniverkkoisia sukkahousuja hennesiltä. Olen aivan rakastunut niihin, kun tykkään käyttää sukkahousuja ja kesälläkin ne toimii kuin unelma, eikä siitä huolimatta, että ovat verkkosukkahousut ole yhtään pornahtavat.


En voi muuta sanoo ku että ei muutakun kiitoksia Karo ja Henna kun lähditte mun kanssa nauttimaan tosta illasta ja sen antimista...

2 kommenttia:

  1. Olen mies, mutta käytän talvella usein pitkien kalsareiden sijasta sukkahousuja. Ne on mielestäni kaikin puolin mukavammat kuin kalsarit. Ne on ohuemmat, joustavammat, paremmin istuvat ja mukavampaa materiaalia. Tavallaan olen kateellinen naisille siitä, että naiset voi vapaasti käyttää sukkahousuja koska haluaa. Miehenä ne joutuu piilottamaan muiden vaatteiden alle.

    Olen muutaman kerran kokeillut niitä shortsienkin kanssa, ja ne olisi mukava lisälämmike kylmiksi aamuiksi ja illoiksi, silloin kun päivät on kuitenkin lämpöisiä. Ei vaan oikein kehtaa lähteä julkisille paikoille sukkahousut jalassa.

    Mitä mieltä itse olet, hyväksyisitkö sukkahousujen käytön miehillä?

    VastaaPoista
  2. Dear Anonyymi: Eihän siinä tietenkään mitään pahaa ole, mutta kyllä mä ehkä pari kertaa katsoisin jos vastaan kävelisi mies shortseissa ja sukkahousuissa kun se tuntuis tässä yhteiskunnassa aika lailla vitsiltä. Tosin kyllähän kaikki miehetkin on lapsena käyttänyt sukkahousuja ja joskus 1800-luvulla tai jotain niiden käyttö aikuisiälläkin on ollut aivan yleistä... Mutta ehkä mä kannattaisin tota pitkien kalsareiden sijasta sukkahousut juttua, mutten ehkä silti siirtyis shortsi linjalle.

    VastaaPoista