perjantai 10. kesäkuuta 2011

Bloody hhhh


Lady Gaga - Bloody Mary

Pääsin TAAS Lady Gagan tahteihin. En voi vieläkään muuta kuin nostaa hattua tolle naiselle, kun se tekee niin hyvää tanssimusiikkia. Iltalehdenkin sivuilla oli yks päivä vaihteeksi juttua Gagasta. Otsikkohan kuului "Lady Gagan möläytykset", mutta ei ne mun mielestä niin pahoja olleet. Tässä pieni sneakpeak:

Epäilyihin siitä, että hän on oikeasti mies...

- Kaunista vaginaani on loukattu. Minä en ole pahastunut, mutta vaginani on. Ihmiset luulevat, että ilman penistä ei voi olla seksuaalisesti itsevarma.


JudAss Peppua katsellessani oon ainakin aika sataprosenttisen varma et Gaga on NAINEN. Vähintääkin Tumblr:sta katsomalla gagan omaa peppusivustoa voisin sanoa sillä olevan naisen lanteet ja samat ongelmat selluliitin kanssa kuin meillä muillakin naisilla.


Lady Gaga - Electric Chapel

Ton naisen viime levy on ollut aika uskonnollisvaikutteinen, ja siitä se on tällä kertaa saanut kritiikkiä. Mua se ei haittaa vaan rallatukset jää soimaan päähän, mutta hienointa on mun mielestä se mistä Lady Gaga on saanut nimensä. Kaikki varmasti tietävät sen biisin ja sitä rakastaa myös itse kuningatar GaGa.


Queen - Radio Ga Ga

Aloin oikeen syventymään Gagaan ja lueskelemaan wikipediasta siitä löytyvää tietoa. On hieman muuttunut ehkä syvällisemmiksi sen sanotukset, kun toi "ensimmäinen" biisi on ollut Just Dance... Yllätyin lukiessani, että se ei ollut päässyt edes Suomessa lista ykköseksi. Tuntuu, että ainahan se Gaga sinne kuuluisi. Se oli kuitenkin noussut ykkös sijalle vain viidessä maassa! Grammy ehdokkuus tuosta oltiin kuitenkin annettu, joten eiköhän se vähän helpota listalla "alas" jäämistä.


Lady Gaga - Just Dance

Pidän kuitenkin siitä, miten toi nainen on pysynyt omassa tyylissään ja vetänyt sen monesti överiksikin, kun heti alkuun lähdettiin salama silmän alla. En voi sanoa, että sillä olisi kaikki kotona, mutta hyvää bisnestä toi ainakin varmasti on ja raha virtaa. Gagan oman kommentin myötä asia ei kuitenkaan ole niin.

"Olen mennyt konkurssiin jo varmaan neljä kertaa. Managerini haluaa ampua minut. Jokainen dollari, jonka ansaitsemme menee show'hun."


Loppujen lopuksi sekin nainen on vain tavallinen tyttö... (Kuva fuckyeah)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti